The Division 2 Güncellemesi

The Division 2 Güncellemesi

The Division 2 Güncelleme

The Division 2 Güncelleme

Ubisoft, The Division 2 için en son güncellemenin yama notlarını yayımladı. Güncellemenin kendisi de yayınlandı, içerik eklendi ve denge değişiklikleri ve hata düzeltmeleri uygulandı. Fakat hepsinden önemlisi, House Base of Operations’daki NPC’lerin size daha az bağırmaları için bir değişiklik var.

Yeni güncelleme sayesinde, Invasion: Battle for DC şimdi yayında. DLC tüm The Division 2 oyuncuları için ücretsizdir. Invasion: Battle for DC, The Division 2’ye 500’e yükseltilmiş bir skor sınırına sahip yeni bir dünya seviyesi ekliyor.

DLC ayrıca kahraman zorluğu, Tidal Basin hizip kalesi, yepyeni haftalık istila görevleri ve üç tane daha donanım seti (Ongoing Directive, True Patriot ve Hard Wired) ekledi. DLC’ye gelen içeriğin ana hatları The Division 2’nin web sitesinde burada listelenmiştir.

The Division 2 Değişiklikler

The Division 2 Değişiklikler

Yeni güncelleme, silah, mod ve donanım revizyonlarını da ekliyor. MK17 tüfeğindeki hasar azalırken, hem LW M4 hem de LVOA-C RPM’nin gücü arttırıldı. AA12 av tüfeği ve MG5 hafif makineli tüfek her ikisi de yükseltilirken, Model 700 nişancı tüfeği hasar düşüşü görür. Beceri modları, “daha fazla ulaşılabilir gereksinim ve daha makul ikramiye vermek için” elden geçirildi, bu yüzden hemen hemen her bonus ve buna karşılık gelen gereksinimde bir değişiklik görebilirsiniz.

Bu yamadaki en büyük ayarlardan biri silah modlarıdır. Ubisoft birçoğunu elden geçirdi ve Reddit’te buradan şu anda taşıdıkları yeni bonusları ve ana hatlarını gösteren tam bir tabloyu inceleyebilirsiniz.

Değişiklikler aynı zamanda birçok oyuncu becerisinde de uygulanmıştır ve çoğu dronları hedef almaktadır. Bombardıman uçağı merdivenden veya ipten yukarı ya da aşağı tırmanırken artık yok olmayacak, bombalama evrelerinde engellere çarpmayacaklardır. Ateş böceği becerisi, canlandırıcı kovan, keskin nişancı kulesi ve kimyasal fırlatıcı hepsi de güncellendi.

Diğer değişikliklerin düzinelercesi bu güncellemede The Division 2’ye geliyor. Tam yama notları buradan Reddit’te bulunabilir.

Tom Clancy’s The Division 2 İnceleme