The Division 2: Karakter Oluşturmaya Bir Göz Atalım

The Division 2: Karakter Oluşturmaya Bir Göz Atalım

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

Arekkz Gaming’den Taylor, The Division 2’nin karakter yaratıcısını ortaya çıkarmak için el altında ve ilk oyunda, burun ve ağız yüksekliği, göz açıklığı, kaş derinliği, vb. gibi yüz özelliklerini çok daha derinlemesine ayarlamanıza izin veriyor.

Oyuncular göz ve saç rengini özelleştirebilir, karakterlerinin yüzüne yara izleri, çiller ve yüz boyama gibi işaretler ekleyebilir, ayrıca boyun, kol ve bacak dövmeleri ekleyebilirler.

Şapkalarla, gözlüklerle aksesuar yapabilir ve bir yama ile tamamlanmış mükemmel kıyafeti yaratabilirsiniz. Video, hem erkek hem de dişi karakter yaratıcısı ekranlarından geçerek bize mağazada ne olduğu hakkında bir fikir veriyor.

Oyun Sadece Epic Games Store ve Ubisoft Mağazalarında Satılacak

Ocak ayında, Ubisoft ve Epic Games PC’deki The Division 2’nin Epic Games ve Ubisoft Mağazalarına özel olacağı açıklandı.

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot geçen ay düzenlenen konferansta “Epic anlaşmasının bizim için önemli bir anlaşma olduğunu düşünüyorum” dedi. “Çünkü aslında bizim işimizden daha fazlasını kendi mağazamızda yapmamıza ve satılan her bir satış için daha iyi bir gelire sahip olmamıza gerçekten yardımcı oldu.”

 

Perakendecilerin keylerini işleme sokmak için 15 Mart’a kadar zamanları var, bu yüzden Gamesplanet’te %10 indirim ve Green Man Gaming’de %12 indirim gibi indirimlerden haberdar edelim.

 

“Bu tarihten sonra, oyun dijital olarak yalnızca Ubisoft Mağazası ve başka bir özel dijital mağaza üzerinden mümkün olacak. Bu aynı zamanda Sezon Geçişi, Eklentiler, vb. Gibi gelecekteki tüm oyun içeriği için de geçerli olacak ”

The Division 2 hem konsollarda hem de PC’de geçen haftadan itibaren ön yüklemeye müsaitti. Dark Zone, Dark Zone Definitive, Gold, Phoenix Shield veya Ultimate Edition’ı ön sipariş etmişseniz, 12 Mart’ta oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Aksi takdirde, 15 Mart’ta D.C.’ye atlayabilirsiniz.