The Division 2 Yeni Zorluk Modu Ekliyor

The Division 2 Yeni Zorluk Modu Ekliyor

The Division 2 Yeni Zorluk Modu

The Division 2 Yeni Zorluk Modu

The Division 2 için bir sonraki büyük güncelleme çok yakında gerçekleşecek. Yeni, daha zorlu bir zorluk modunun yanı sıra yeni bir World Tier 5, haftalık istilalar, yeni silahlar, teçhizat ve daha fazlasını da ekliyor. Sadece bu değil, ilk baskın ayın sonunda geliyor.

Yeni güncelleme Tidal Basin, lansman sonrası ilk ücretsiz içerik olan Invasion: Battle for D.C.‘nin bir parçası ve 5 Nisan’da geliyor. Black Tusk hizipinin işgal ettiği yeni bir kale, Tidal Basin‘i ekliyor. Ubisoft “Tidal Basin şimdi oyundaki en güçlü düşmanların bazılarına ev sahipliği yapıyor ve kolay yıkılmıyorlar” diyor.

The Division 2 Invasion: Battle for D.C.

Kaleyi başarıyla tamamlayan oyuncular, World Tier 5’e yükselecek ve bu da oyunculara 450-500 aralığında donanım puanı alma şansı verecek. World Tier 5’e ulaşmak, Black Tusk düşmanlarının D.C’de görevlerini ve kalelerini ele geçirdiğini gören haftalık yeni istilaların kilidini açıyor. Diğer challenge’lardan daha “zor” olarak tanımlanırlar ve bunları tamamlamanın ödülü daha iyi yağma ve teçhizattır.

Ek olarak, Invasion: Battle for D.C., Ubisoft‘un “en zorlu oynanışlardan bazıları” için söylediği yeni bir Heroic zorluğu ayarı ekledi. Bunun üzerine, yeni iki egzotik silah olan Pestilence ve Nemesis, donanım setleri True Patriot, Hardwired ve Ongoing Directive ile birlikte güncellemede The Division 2’ye geliyor.

Ayrıca, Fort McNair adlı yeni bir PvP haritası güncellemeye eklenirken, Invasion Apparel Event’de edinilecek daha fazla kozmetik var.

Geleceğe bakıldığında ise, The Division 2’nin ilk baskını olan Operation Dark Hours 25 Nisan’da gelecek. Bu, “tüm challenge’ların en zoru” olarak nitelendirilen ve “en deneyimli ajanların ekip çalışmasını test edecek” bir sekiz kişilik baskın.

Dahası, Ubisoft The Division 2’ye yeni bir Uzmanlık ekleyecektir, ancak ne olacağı veya ne zaman çıkacağı hakkında henüz bir bilgi yoktur.