The Division Güncellemesi

The Division Güncellemesi

The Division Güncelleme

The Division Güncelleme

Ubisoft, The Division için halen devam eden desteğinin bir parçası olarak, oyunun şimdiye kadarki en büyük ücretsiz güncellemesini başlatırken, şirket ayrıca çok oyunculu nişancı çevresinde satış ve tanıtımlar gerçekleştirdiğini açıkladı. Güncellemeyle başlayarak 1.8 AKA “Resistance” artık PlayStation 4, Xbox One ve PC‘de. Harita, Resistance ve Skirmish modları gibi yeni etkinlikler içeren West Side Pier’e yeni bir alan ekliyor.

Resistance, düşman gruplarının bir Horde tarzı, dalga tabanlı modda sesler eşliğinde oyuncularla mücadele etmeleri için (daha önce hiç yapmadığı) bir PvE modudur. Dört kişilik ekiplerde, amacınız mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaktır. Öldürdüğünüzde, düşmanlar savunmalarınızı güçlendirmek ve daha pek çok şey için kullanabileceğiniz kaynakları sağlar.

Skirmish ise; bu dört oyuncudan oluşan iki takımın zamanının tükenmesine kadar en çok öldürmek için mücadele ettiği, basit ve son derece sesli bir PvP modudur. Resistance güncellemesi, ana güvenli ev Terminal’e benzer şekilde işlev görecek olan Camp Clinton adlı yeni bir sosyal merkez de tanıtıyor. Satın almak için yeni araçların ve egzotik silahların yanı sıra, denge değişikliklerine kadar çok ve çok şey var; tam yama notlarına buradan bakabilirsiniz.

Tom Clancy’s The Division: 1.8 Ücretsiz Güncelleme

Ayrıca, Division’ın üç yeni açılımı; Underground, Survival ve Last Stand artık 10 Aralık’a kadar oynanabilir durumda. Division’u hiç oynamadıysanız, 7-10 Aralık tarihleri arasında oynanan bu oyun hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilir. Altı saatlik oynamaya izin veren The Division için ücretsiz deneme, hafta sonu bitene kadar onamaya izin veriyor. Tüm ilerlemeler; satın almaya karar verirseniz, ücretsiz hafta sonundan itibaren kaldığı yerden ilerlemektedir. Son olarak, The Division‘ın standart ve Gold sürümleri şu anda Ubisoft‘un çevrimiçi mağazasında indirime tabi tutuluyor.

The Division; Mart 2016’da güçlü bir başlangıç yaptı. Ancak daha sonra güncelleme ve yeni içerik oyunu yavaşladığında oyuncu tabanının düştüğünü gördü. Ama şimdi her şey düzeldi ve günlük aktif kullanıcı sayısı yüzde 150 yükseldi. Bu rakam sadece Mayıs 2016 itibariyle doğru olsa da, oyunda 9.5 milyondan fazla kullanıcı bulunuyor. Rakam şimdi şüphesiz daha yüksek ve yaklaşan bu ücretsiz hafta sonu sonrasında daha da büyüyecek.

Kaynak: 1