The Elder Scrolls dünyasının Tamriel haritasını ahşap üzerine oluşturan bir hayran

The Elder Scrolls dünyasının Tamriel haritasını ahşap üzerine oluşturan bir hayran

Oyun hayranları sık ​​sık favori dünyalarından ilham alan şaşırtıcı eserlerle bizi mutlu ederler. Son zamanlarda, Ezgoes takma adını kullanan bir hayran, Elder Scrolls serisinin kült RPG’lerinden Tamriel’in çok detaylı bir ahşap haritasını çizmeyi başardı. Çalışması, Bethesda Softworks’ten oyun geliştiricilerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Kullanıcı, ahşap haritasında Tamriel’in ana eyaletlerini tasvir etmeye çalıştı. Ürünün genel ölçeği çok büyük olmasa da, yazar tüm büyük eyaletleri içine sığdırmayı başardı ve ayrıca oyuncuların iyi tanıdığı başlıca şehirleri eklemeyi başardı.

Raporlara göre, hayran haritayı evinin odalarından birine süs eşyası olarak kişisel kullanım için oluşturdu. Onu satmayı veya kopyalarını para karşılığında yapmayı düşünmüyor, bu da diğer hayranları biraz hayal kırıklığına uğrattı. Kullanıcıların düşüncesine göre, bulunabilecek en detaylı ahşap Tamriel haritası. Bethesda’dan geliştiriciler de hayranın çalışmasını takdir etti. Elder Scrolls oyununun resmi sosyal medya hesaplarında onu övdüler.