İlk sezonun pek başarılı bir lansmanı olmayan The First Descendant’ın geliştiricileri, oyuncu geri bildirimlerini dikkate alarak bilinen tüm problemleri çözmeyi ve yeni içerik eklemeyi hedefleyen ikinci bir güncelleme hazırlıyorlar.
Geliştiriciler, güncellemeye ilişkin yeniliklerin tanıtıldığı bir trailer yayınladılar; bu güncellemeyle birlikte “Ultimate Freyna” için yeni kostüm paketleri, yeni bir boss “Deathstalker” ve %400 oranında zorluk seviyesi artışı getiren (muhtemelen düşman sayısını artıran) güncellenmiş bir hikaye modu “Infiltration Operation” sunulacak.
Oyuncuları özellikle Freyna için gelen yeni kostüm paketi heyecanlandırdı; bu paketin ikinci bir versiyonunda, karakterin yarısı yalnızca ağlı çoraplarla kaplanmış. Oyun kullanıcıları sosyal medyada düşüncelerini hızla paylaştı:
Crimson140 kullanıcısı şöyle yazıyor: “Pazarlamacıların maaşlarını artırın”; RealAsianRobot ise “Bu baharatlı öğeyi hemen satın alacağım” diyor; FervorGamingYT: “Yalan söylemeyeceğim, bunu yaklaşık 20 kere izledim”; ve Nameless_Comedy: “İşte oyununuzu böyle satarsınız.”
Ayrıca, oyunda Halloween kutlamaları başlayacak ve oyuncular koleksiyonlarına yeni emojiler ve kostümler ekleyebilecekler. Güncelleme gelecek hafta, 10 Ekim’de uygulanacak.
The First Descendant, Xbox Series X/S, Xbox One, PS4/PS5 ve PC’de mevcut.