The Game Awards Video Oyun Ödülleri Aralık'ta Gerçekleşecek

The Game Awards Video Oyun Ödülleri Aralık'ta Gerçekleşecek

Video oyunları için yıllık Oscar benzeri ödül gösterisi The Game Awards'ın 2021 baskısı 9 Aralık'ta gerçekleşecek. Gösteri, Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda gerçekleşecek ve geçen yılın aksine, yalnızca davetli bir etkinlik olacak olsa da etkinlik sadece online olmayacak. Bir basın açıklamasına göre, yüz yüze etkinlik için özel sağlık ve güvenlik protokolleriyle ilgili ayrıntılar “önümüzdeki haftalarda” paylaşılacağı söylendi. 

Etkinliği düzenleyen ve ev sahipliği yapacak olan Geoff Keighley'ni 40'tan fazla farklı platformda da canlı yayınlanacak. Böylece dünyanın birçok yerinden The Game Awards izlenebilecek. Gösteri organizatörleri, “sürükleyici dijital deneyim” kapsamında “ücretsiz oynanabilir oyun içeriği” ödülü verileceği söyleniyor. 

Önceki yıllarda olduğu gibi, The Game Awards'da da “ilk bakış dünya prömiyerleri ve yeni oyun duyuruları” yer alacak. Fortnite'da Master Chief ve Super Smash Bros. Ultimate'da Sephiroth'un duyuruları da dahil olmak üzere 2020'de bazı büyük haberler vardı ve Microsoft, 2019 şovuna büyük bir sürpriz getirdi. Bu yıl hangi duyuruların beklendiği konusunda herhangi bir ayrıntı olmasada açıklanacak oyunlar merak konusu oldu.