The Last of Us’un kardeşi Joel’e odaklanan bağımsız bir spin-off’u Naughty Dog tarafından yayınlanabilir.

The Last of Us’un kardeşi Joel’e odaklanan bağımsız bir spin-off’u Naughty Dog tarafından yayınlanabilir.


The Last of Us: Part 2’nin piyasaya sürülmesiyle oyuncular, Miller kardeşler Joel ve Tommy hakkında tamamlanmış bir hikaye aldı. İlk oyunun baş karakteri olan Joel’in, ikincil bir rolde olsa da devam oyuncularına karakterini kontrol etme şansı verilmemişti. Karakter yayının tamamlanmış olmasına rağmen, onlara tekrar dönmek ve Tommy hakkında daha detaylı bilgi edinmek için hala bir şans var.

Naughty Dog stüdyosunun geliştiricilerinin, Joel’in kardeşi Tommy’ye adanmış tamamen hazır bir hikaye var. Üstelik bu hikaye, hem orijinal oyunun öncesini hem de The Last of Us Part 2’nin sonrasını kapsıyor. Stüdyo başkanı Neil Druckmann’ın, The Last of Us Part 2’nin yapımıyla ilgili belgeselde kişisel olarak açıkladığına göre, senaristler Tommy için kısa ama oldukça derinlemesine bir hikaye geliştirmişler.

Muhtemelen Tommy’nin hikayesi, The Last of Us Part 2 için yayınlanmamış bir hikaye genişletme içeriği olarak planlanmıştı. Açıkça görülüyor ki bu kısım DLC almayacak, bu yüzden bu hikayeyi tam teşekküllü bir yan üründe veya bir dizi içinde görmek çok daha olası.