The Medium Sadece Xbox Series X ve PC İçin Piyasaya Sürülecek

The Medium Sadece Xbox Series X ve PC İçin Piyasaya Sürülecek

2020'nin sonlarına doğru piyasaya sürülecek olan birçok oyun mevcut ve yeni nesil oyun konsolları için piyasaya sürülecekken The Medium, mevcut ve eski nesil sistemleri es geçerek sadece Xbox Series X ve PC için piyasaya sürülecek.

Bloober Team'den bir yapımcı olan Jacek Zieba, Xbox ile yaptığı yeni röportajda mevcut nesil konsolları atlamanın The Medium'un çıkarına bir hamle olduğunu dile getirdi. “Mevcut konsollar için herhangi bir çalışmamız yok, bu nedenle Xbox Series X her zaman The Medium için istediğimiz deneyimi sunacak.”

Zieba, yaptığı açıklamanın devamında ise, “The Medium'u Xbox One içinde yayınlayabilirdik, ancak bunun bir bedeli olacaktı. Tabii ki, teorik olarak, herhangi bir oyun fikrini yeniden canlandırabilirsiniz, ancak bizim durumumuzda temel oyun özelliklerini tamamen değiştirmek zorunda kalırsınız.” Dedi. “Xbox Series X'in gücü sayesinde oyunu öngördüğümüz şekilde geliştirebiliriz.”

Zieba, “Pazarlama ekibi çok erken söylediğim için beni öldürecek, ancak gelecek nesilde oynanabilirliği mümkün kılan yapımları ortaya çıkarmak için ekstra çaba harcıyoruz.”

Bloober Team daha önce 2019 yılında Blair Witch'i geliştirdi. The Medium'da, bir çocuğun yıllar önce öldürüldüğü bir otele seyahat eden bir araç olarak oynuyorsunuz. “Her iki dünyaya erişim olan araçı kullanırken daha geniş bir perspektife sahipsiniz ve başkalarının algıladığı şeylerin basit bir gerçeği olmadığını daha açık bir şekilde görebilirsiniz. Hiçbir şey göründüğü gibi değil, her şeyin başka bir tarafı var.”

The Medium'un müzikleri ise Silent Hill oyunlarındaki çalışmaları ile adını duyuran Akira Yamaoka tarafından bestelendi.