The Sims 4 Arazi Araçları ve Birinci Şahıs Modu Ekliyor

The Sims 4 Arazi Araçları ve Birinci Şahıs Modu Ekliyor

The Sims 4 Arazi Araçları ve Birinci Şahıs Modu

The Sims 4 Arazi Araçları ve Birinci Şahıs Modu

Bir çukur kazın ve bu büyük ücretsiz The Sims 4 güncellemesi ile birinci şahısın içine düşün. PC 1.47.49.1020 yaması arazi araçlarını ekler. Böylece, partilerinizde tepeler ve çukurlar oluşturabilirsiniz. Bir temel yükseklik ayarlayıcısı, aynı yükseklikte farklı yüksekliklerde binalar oluşturmanıza izin verir ve iki ekstra bodrum seviyesi, simsinizize daha fazla yer verir.

Derin saraylarınızda yeni bir birinci şahıs modu ile dolaşabilirsiniz. Shift-tab sekmesi sizi bir Sim‘in içine yerleştirir. Sims (ve onların evcil hayvanları) arasında sol ve sağ oklarla geçiş yapabilir ve sol tıklama ile dünyayla etkileşime geçebilirsiniz. Daha önceki The Sims 4 birinci şahıs modu yazımıza buradan ulaşıp inceleyebilirsiniz.

Güncelleme ayrıca yeni bir Style Influencer kariyeri de ekler. Bir eskiz defteri ve bir stil-board yardımı ile görünüşe göre “şehirdeki Simler tarafından giyilen yeni görünümleri tanımlamak ya da diğer Sim’lerin harika görünmesini sağlamak için yenilemeler yapmak” şeklinde bir sonuç elde edeceksiniz.

Tabii ki elmaslarla süslenmiş kot pantolon, aşınmış kot pantolon, bir altın zincir kolye, bir “göz kamaştırıcı” yakalı, bazı yeni kadın topuklu ayakkabılar, bir fiddler şapka, bir altın zincir bileklik, erkek ve kadın ceketler de dahil olmak üzere bunu desteklemek için yeni giysiler var.