The Sims 4’e Birinci Şahıs Modu Geliyor

The Sims 4’e Birinci Şahıs Modu Geliyor

The Sims 4 Birinci Şahıs Modu

The Sims 4 Birinci Şahıs Modu

The Sims 4, birinci şahıs bir kamera ekliyor, geliştirici EA Maxis duyurdu. Stüdyo, Twitch’teki en yeni Maxis Monthly canlı yayınında bu özelliği ortaya çıkardı. Birinci şahıs Sim seksinin videoları için kesinlikle tuhaf, harika ve olgun görünüyor.

Birinci şahıs seçeneği, çalışılabilir ve eğlenceli bir duruma gelmek için bir dizi düzeltmeye tabi tutuldu. Yayında, Maxis temsilcileri birinci şahıs modunun ilk versiyonunun nasıl kafa karışıklığı yaptığını anlatıyor. Ancak bunu düzeltmek için bazı kamera-yumuşatma elemanları uygulandı. Kamera birincil Sim’in yüzünde bulunur. Ama bu çalışmada Maxis, kırpma ve diğer sorunları önlemek için Sim’in kafasını kaldırdı. Bunu bir dakika için düşünün. Topluluk yöneticisi SimGuru Kate yeni birinci şahıs modu hakkında “bu The Sims‘in garipliğini kucaklar” dedi.

Birinci şahıs seçeneği çok heyecan verici yeni olasılıklar açıyor ve bunlardan biri de seks. SimGuru Kate, birinci şahısın nasıl göründüğünü (The Sims’de seks için terminoloji) neye benzeyebileceğini merak ediyor olabileceğinizi ve zamanında öğreneceğinizi söylüyor. Birinci şahıs kamera, özellikle bebek sahibi olmak ve dövüşmek gibi olaylarda dikkat çekicidir.

SimGuru Kate, “Bunun herkes için olmadığını biliyoruz; sadece garip ve eğlenceli ve oldukça rasgele” diyor.

Birinci şahıs modunu tanıtan yama 13 Kasım’da sunulacak ve herkes ücretsiz olarak yararlanacak. The Sims 4 için bir sonraki ücretli genişleme, Get Famous, 16 Kasım’da gelecek.