The Witcher 3 PS4 Güncellemesi Görsel İyileştirmeler Sundu

The Witcher 3 PS4 Güncellemesi Görsel İyileştirmeler Sundu

The Witcher 3 PS4 Güncellemesi

The Witcher 3 PS4 Güncellemesi

The Witcher 3: Wild Hunt, hem çarpıcı güzellikler hem de şiddet ile dolu zengin bir açık dünyada yer alıyor ve PS4 için yeni bir yama sayesinde, 2015’in oyunu HDR destekli TV‘lerde daha iyi görünmesi bekleniyor. Geliştirici CD Projekt Red, birkaç diğer ince ayar ve değişiklikler arasında tam HDR desteği içeren yeni bir güncelleme yayınlandığını duyurdu.

Daha iyi renkler, dokular ve uyumlu televizyonlarla PS4’de genel bir görünüm sağlayan HDR desteğine ek olarak, yama, tüm PS4 konsollarındaki oyuncular için diğer küçük görsel iyileştirmeleri de içeriyor. CD Projekt Red ayrıca, güncellemenin performans, kararlılık iyileştirmeleri ve yerelleştirme hataları için düzeltmeler içerdiğini de söylüyor.

Yama, Witcher hayranları için tek iyi haber değil: Kısa bir süre önce The Witcher’s Geralt of Rivia’nın, SoulCalibur VI’ya oynanabilir bir karakter olarak geldiği (ve hatta oyunun ön kapağında bile olacak) açıklandı. Henüz SoulCalibur VI için yayınlanma tarihi olmasa da, Geralt’ın sadakatle temsil edileceğini biliyoruz; CD Projekt Red, Geralt’ın karakter modeli, animasyonları ve Bandai Namco silahları için orijinal Witcher 3 varlıklarını paylaştı.

Diğer CD Projekt Red haberlerinde başkan ve ortak CEO Adam Kiciński geçtiğimiz ay bir finans etkinliğinde kalabalığa yaptığı açıklamada, stüdyonun çok beklenen oyunu olan Cyberpunk 2077‘nin The Witcher 3’ün ayak izlerini takip edeceğini ve “muazzam öyküyü” içereceğini söyledi.

Kaynak: 1