The Witcher 3, Sapkowski’nin Kitaplarındaki Lokasyonlar İçeren DLC Modunu Alacak

The Witcher 3, Sapkowski’nin Kitaplarındaki Lokasyonlar İçeren DLC Modunu Alacak


The Witcher 4’ü bekleyen hayranlar varken, modderlar The Witcher 3: Wild Hunt’ı geliştirmeye devam ediyor. Yakın zamanda, Andrzej Sapkowski’nin “Küçük Bir Dilek” hikayesinin oyun içindeki olaylarını uyarlayan iddialı proje The Last Wish Project’in yeni bir fragmanı ortaya çıktı.

Hikayeye göre, Geralt Blaviken’de bulunur ve burada, geçmişi nedeniyle saklanmak zorunda kalan büyücü Stregobor ve haydut Renfri ile karşı karşıya gelir. Kahraman, şehrin kaderini belirleyen zor bir ahlaki seçim yapmak zorundadır.

Ayrıca, fragmanda Renfri’yi seslendiren aktris Stefani Jun’un sesi duyuldu. Kitabın atmosferini canlandıran detaylı lokasyonlar sergilendi.

Proje henüz bir çıkış tarihi belirtilmese de, “The Witcher”ın tüm hayranları için büyük bir eklenti olacağı vaat ediliyor.