The Witcher 3 ve Jedi: Fallen Order Oyunlarında Büyük İndirim

The Witcher 3 ve Jedi: Fallen Order Oyunlarında Büyük İndirim

     Playstation Store’de son zamanlarda düzenlenen indirimlere bir yenisi daha eklendi. PlayStation Essentials satışı ile oyuncular arasında popüler olan oyunlarda indirimler sunan Sony, eleştirmenler tarafından beğenilen oyunlara odaklanarak onlara yönelik indirimler uyguluyor. Son olarak indirime giren oyunlar, son yılların en popüler Playstation 4 oyunlarından ikisi olan The Witcher 3 ve Jedi: Fallen Order oldu.

      Playstation 4’de başlayan bu indirimler oyuncuları oldukça memnun edecek gibi duruyor. Bu dikkat çeken indirimlerden birisi şüphesiz The Witcher 3 için başlatıldı. Çünkü şu an Playstation Store’de başlatılan indirimlere göre oyuncular Wild Hunt-Complete Edition’ın tamamını yalnızca 64,00 TL karşılığında satın alabiliyorlar. Bu sürümü satın alan oyuncular aynı zamanda Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC’lerine de sahip olacaklar.

       İndirime giren bir başka oyun ise 2019 yılının sonlarında piyasaya sürülen ve oyuncular tarafından oldukça beğenilen Star Wars Jedi: Fallen Order oldu. Oyuncuların Emir 66’nın yaptığı katliamdan kurtulan bir Jedi Padawanı’na dönüştüğü oyunda, yıkılan Jedi düzeni tekrar kurulmaya çalışılıyor. Playstation Store’de 399,00 TL’ye satılan oyun son indirimle birlikte 199,00 TL’ye düşmüş durumda.

      Eğer sizde korku oyunlarını oynamayı seviyorsanız Playstation Store’de sizin için de indirime giren oyunlar mevcut. Son yılların popüler korku oyunlarından olan The Dark Pictures Anthology: Man of Medan ve Until Dawn da indirime girmiş durumda .The Dark Pictures Anthology: Man of Medan şu an Playstation Store’de 130,00 TL’den 79,00 TL’ye düşmüş durumda. Bir başka indirime giren korku oyunu olan Until Dawn ise 84,00 TL’den 58,00 TL’ye düşmüş durumda.

      Eğer sizde Sony’nin Playstation Essentials satışlarında indirime giren tüm oyunları görmek istiyorsanız Playstation Blog‘a göz atabilirsiniz.