The Witcher’ın Rol Yapma Oyunu Aniden Oyuncuları Kızdıran Güncelleme Alması

The Witcher’ın Rol Yapma Oyunu Aniden Oyuncuları Kızdıran Güncelleme Alması

Pozisyon stüdyosu CD Projekt RED tarafından oluşturulan efsanevi rol yapma oyunu The Witcher, 2007 yılında piyasaya sürüldü. Proje, yaşına rağmen modern donanımlar için uyarlandı ve periyodik olarak yamalar alıyor. Önceki güncellemeler farklı donanımlarda oyunun performansını iyileştirirken, son güncelleme oyuncular arasında memnuniyetsizlik yarattı.

Son günlerde, The Witcher’ın gizli bir güncelleme aldığı ortaya çıktı. Ancak yama, oyun deneyiminde herhangi bir değişiklik veya iyileştirme getirmedi. Geliştiricilere göre, bu yalnızca oyuncuların CD Projekt RED hesaplarına geçişi kolaylaştırmak için hizmet güncellemesi.

Birçok oyuncu bu tür bir yeniliği beğenmedi. Geliştiricilere, oyunu başlatmak için kendi başlatıcılarını entegre etmenin gerekli olmadığını hatırlattılar. Ayrıca, oyuncuların üçüncü taraf platformlarda hesap oluşturmayı zorlamasını istemediklerini belirttiler. Sosyal medyada kullanıcılar, CD Projekt RED’e planlarını gözden geçirmelerini ve The Witcher’ı başlatmayı ve başlatıcıyı kaldırmayı talep etti. Aksi takdirde oyuncular, oyun için başka güncellemeler görmek istemiyorlar.