Thomas Hayden Church, Sam Raimi ve Tobey Maguire’in “Örümcek Adam 4” filmini hazırladığına inanıyor.

Thomas Hayden Church, Sam Raimi ve Tobey Maguire’in “Örümcek Adam 4” filmini hazırladığına inanıyor.

Oyuncu Thomas Hayden Church, Comicbook portalına verdiği röportajda, Sam Raimi’nin yönettiği Spider-Man 3 filminde canlandırdığı Kum Adam rolüne geri dönme olasılığı hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

“Bir dedikodu dolaşıyordu, beni başka bir Spider-Man filminde oynamamı isteyebilecekleri hakkında ve bunu yarın bile yapmaya hazırım.” – dedi oyuncu

Comicbook gazetecisi, bunun Spider-Man değil de yaklaşan Secret Wars filminde olabileceğini tahmin etti, ancak Church, bunun yeni Spider-Man filmi olacağını ve Tobey Maguire ile olacağını duyduğunu iddia ediyor:

“Bilirsiniz, Marvel başka bir filmde beni oynamamı hiç istemedi. Sanırım Sam Raimi bir sonraki Spider-Man filmini Tobey Maguire ile yapmak üzere plan yapıyor ve bu zamanda çıkması gereken o film olacak olan Spider-Man 4 olacak. Geri dönmeleri için bir fırsatları vardı. Bu gerçekleşirse, bu harika olacak. Ben yine de biraz yaşlanıyorum.” – dedi oyuncu

Sam Raimi’nin yönettiği Spider-Man 3 filmi 2007’de çıktı. Yönetmen dördüncü filmi çekmeyi planlıyordu, ancak Sony Pictures’la senaryo ve filmdeki baş düşman konusunda anlaşma sağlayamayınca yönetmen film yapmaktan vazgeçti ve stüdyo, Andrew Garfield’ın rol aldığı yeni bir seriye başladı.