Todd Howard, Yeni Fallout Oyununun Dizi ile Birlikte Yayınlanmamasından Pişman Değil

Todd Howard, Yeni Fallout Oyununun Dizi ile Birlikte Yayınlanmamasından Pişman Değil

Oyun direktörü ve Bethesda Game Studios’ın yürütücü yapımcısı Todd Howard, yeni bir Fallout oyununun Amazon Prime Video’daki diziyle aynı anda çıkmadığından pişman olmadığını belirtti. Oyun dünyası için Fallout serisinin önemli ve güncel olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Kinda Funny Games’e verdiği röportajda stüdyonun Fallout’u potansiyeli yüksek bir franchise olarak gördüğünü ve dünya genelindeki durumunu ve güncelliğini belirlediğini açıkladı. “Bu görevle harika bir iş çıkardığımızı düşünüyorum,” dedi Howard. Ayrıca, Bethesda’nın Fallout 76 üzerinde çalışan ayrı bir ekibinin olduğunu ve bu sayede oyuna sürekli olarak yeni içerik eklendiğini ekledi.

“Şu anda en harika şeyin, bunun Fallout 76’da nasıl çalıştığını görmemiz olduğunu düşünüyorum. Biliyorum, pek çok insan, anlaşılır nedenlerle başlangıçtan beri bunu reddetti. “Son üç veya dört yılda inanılmaz derecede popüler hale geldi – dedi Howard – ve insanlar geliyor ve diyorlar ki ‘Oh’. Fallout deneyimini çok ama çok keyifle yaşıyorlar ve ben şu an, bugün, bu oyuna hiç katılmamış her zamankinden daha fazla insanın olduğunu görüyorum ve özellikle ’76’ üzerindeki bu tepkiyi görüyoruz, daha önce bu kadar başarılı olmamıştı. Bu konuda çalışan ekibe çok gurur duyuyorum”.