Tomb Raider 1-3 Remastered, Başarı Avcılarına Büyük Bir Meydan Okuyacak

Tomb Raider 1-3 Remastered, Başarı Avcılarına Büyük Bir Meydan Okuyacak

10 gün içinde, Tomb Raider serisinin ilk üç oyununun güncellenmiş versiyonları satışa sunulacak. İlginç olan şu ki, Tomb Raider I-III Remastered koleksiyonundaki her bir oyunun başarıları zaten internette mevcut.

Koleksiyondaki oyunlar toplamda 272 (VAY!) PlayStation başarımı sunacak – çeşitli görevlerin yerine getirilmesiyle kazanılan platin rozetler de dahil. İşte remastered koleksiyonundaki her bir oyun için başarılarının dağılımı:

  1. Tomb Raider I Remastered – 100 başarı;
  2. Tomb Raider II Remastered – 90 başarı;
  3. Tomb Raider III Remasteredm – 82 başarı.

Başarılar/açılımların açıklamalarına derinlemesine bakarsanız, her bir remastered oyun için “platin” elde etmek için oldukça fazla zaman gerektiğini fark edebilirsiniz. Ayrıca PlayStation rozetlerinin kazanılması da muhtemelen son derece zahmetli olacaktır.

Ana rozeti açmak için aşağıdaki görevleri tamamlamamız gerekecek:

  • “Yeni Oyun + Modu”nda kampanyayı tamamlama (tüm üç oyun);
  • Belirli bir süre içinde oyunu tamamlama (tüm üçleme);
  • Belirli bir silahı kullanarak “Yeni Oyun + Modu”nda belirli bir patronu yenmek (Tomb Raider III);
  • İlaç kullanmadan oyunu tamamlama (ilk oyun);
  • Sadece Lara’nın silahı kullanılarak oyunu tamamlama (ikinci ve üçüncü oyunlar);
  • Bir odaya ulaşmak için tüm kolları tek nefeste kullanarak belirli bir şartı yerine getirme gibi belirli görevleri tamamlama.

Tabii ki, koleksiyon oyunlarında, bir bölümün geçilmesi veya toplanması gereken “keşifler”le ilgili daha basit görevlerde de eksiklik olmayacaktır, maalesef bu da “platin”i elde etmek için hepsinin toplanması gerekecektir.

Bu nedenle, Tomb Raider I-III Remastered’daki başarılar eskisi gibi yapılır – Resident Evil serisinin remasterlarındaki gibi. Neyse ki, bunları elde etmek, bu oyunların tüm özelliklerini öğrendiğimizi ve ustalıkla oynadığımızı gösterir.