Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 Lansman Fragmanı Yayınlandı

Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 Lansman Fragmanı Yayınlandı

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, 4 Eylül tarihinde PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek ve orijinal PlayStation serilerinden seviyeleri, müzikleri ve patencileri geri getirecek. Şimdi oyunun yaklaşmakta olan lansmanını kutlamak için yeni bir fragman yayınlandı. Fragman, oyun ile ilgili detayları ve modları gösteriyor ve muhteşem sahneleriyle bizleri heyecanlandırıyor.

Lansman fragmanı, orijinal Tony Hawk's Pro Skater ve diğerlerinin yanı sıra yeni, modern tarzda hazırlanmış ikinci oyundaki Bullring'den Streets seviyesini gösteriyor. Şimdiye kadar, depo bütünüyla gördüğümüz tek seviye, ancak şimdi Alışveriş Merkezi, Downhill Jam, Roswell ve daha fazlasını görebiliyoruz.

Fragman, ayrıca oyunda kendi seviyelerinizi oluşturmanıza ve çevrimiçi olarak paylaşmanıza olanak tanıyan bir paketi de gösteriyor.

Oyun grafiksel olarak bütünüyle bir revizyondan geçti ve birkaç küçük ama çok ihtiyaç duyulan değişikliği getirdi. Ayrıca tüm patenciler şu anki yaşlarına kadar yaşlandırıldı.

Oyun, piyasaya sürülmeden önce ön sipariş verilebilir. Geliştirici Vicarious Visions, yeniden düzenlenen paketin mikro dönüşümler içermeyeceğini doğruladı.