Fall Guys Resmen Mobile'a Geliyor

Fall Guys Resmen Mobile'a Geliyor

Son günlerin en popüler oyunlarından biri olan Fall Guys: Ultimate Knockout, resmi olarak PC ve PS4'te yayınlandıktan sonra binlerce oyuncunun dikkatini çekmeyi başardı. Son gelişmelere göre ise oyunun mobil bir sürümü piyasaya sürülecek. Ancak konunun şaşırtan detayı, mobil cihazlar için Fall Guys'ın herhangi bir pazardan önce Çin için duyurulmuş olması.

Ünlü sektör analisti Daniel Ahmad tarafından Twitter'da açıklandığı üzere Fall Guys, Çin'de mobil bir sürüm yayınlamak amacıyla Çinli şirket Bilibili ile bir lisans anlaşması yaptı.

 

Google Play veya iOS App Store'da “Fall Guys” araması pek çok sonuç çıkarıyor olsa da, resmi Fall Guys Twitter hesabının belirttiği gibi bunların hiçbiri resmi oyun değil. Popüler oyunun mobil versiyonu olduğunu iddia eden çok sayıda sahte oyun bulunmaktadır.

Bilibili ile yapılan anlaşma hakkında herhangi bir ayrıntı veya mobil bağlantı noktası için bir sürüm planı yoktur. Artık yüklenemeyen Esports Observer tarafından erişilen bir Bilibili web sayfasına göre oyunun Çince versiyonu Jelly Bean: The Ultimate Knockout olarak bilinecek.

Bilibilie'a ait Fate / Grand Order şirketleri de dahil olmak üzere Çin pazarı için popüler mobil oyunlar yayınladılar.