Torchlight Sistem Gereksinimleri

Torchlight Sistem Gereksinimleri

Torchlight

Torchlight

Torchlight, Runic Games tarafından geliştirilen ve Perfect World tarafından Ekim 2009’da piyasaya sürülen, aksiyon rol yapma hack and slash zindan crawler video oyunudur.

Fantezi temalı oyun kurgusal Torchlight kasabasında ve yakındaki geniş mağaralarda ve zindanlarda, maceraperestlerin değerli yağma ve savaş ordularını toplamak için keşfetme üzerine kurgulanmıştır.

Oyuncu, bir dizi rastgele zindan keşfeden, çok sayıda düşmanla savaşan ve ekipman, altın ve diğer yağma toplayan yalnız bir kahramanı kontrol eder. Oyun ayrıca, oyuncu karakterinin periyodik olarak NPC satıcılarına ürün alıp satmak ve görev almak için dönebileceği bir merkez olarak hizmet veren bir kasabaya sahiptir. Kahraman zindana girerken, ana hikayeyi ilerleten benzersiz patronlarla savaşmayı içeren bir dizi görev sunulur. İsteğe bağlı olarak, oyuncu yan görevleri, rastgele görevleri üstlenebilir veya dallanma zindan alanlarını ziyaret edebilir. Grafikler üç boyutludur ve orijinal Diablo’da kullanılan izometrik perspektife benzer şekilde üstten bir perspektiften görüntülenir.

Torchlight Sistem Gereksinimleri

Windows için;
Minimum Sistem Gereksinimleri:

 – İşletim Sistemleri: Windows XP veya daha sonrası
 – İşlemci: x86 uyumlu 800MHz işlemci
 – Bellek: 512MB
 – Ekran Kartı: En az 64 MB adreslenebilir belleğe sahip DirectX uyumlu 3D grafikler (ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2 veya Intel GMA 950 gibi)
 – DirectX: Sürüm 9.0c
 – Depolama: 400MB

Mac OS X için;
Minimum Sistem Gereksinimleri:

 – İşletim Sistemi: Leopard 10.5.8, Snow Leopard 10.6.3 veya sonrası
 – İşlemci: Intel Mac
 – Bellek: 1GB RAM
 – Ekran Kartı: 256MB RAM’li OpenGL 2.0 uyumlu ekran kartı (ATI Radeon X1600 veya dengi nVidia ekran kartı)
 – Sabit Disk: 800MB