Torrent sitelerinde Marvel’in Spider-Man 2’nin PC sürümü 250 GB’dan fazla bir boyuta sahiptir ve indirilmeye başladı.

Torrent sitelerinde Marvel’in Spider-Man 2’nin PC sürümü 250 GB’dan fazla bir boyuta sahiptir ve indirilmeye başladı.

Geçen yılın sonunda, Insomniac Games stüdyosundan geliştiricilerin hacklenmesi sonucunda, gelecekteki projelerle ilgili verilerin en geniş çaplı sızıntısı gerçekleşti. Hackerlar tarafından yayınlanan veriler arasında popüler süper kahraman aksiyon oyunu Marvel’s Spider-Man 2’nin tamamen oynanabilir PC sürümü de bulunuyordu. Bundan neredeyse bir ay sonra, hayranlar gerçekten çalışan bir oyun sürümü oluşturmayı başardı ve bunu genel erişime açtılar, ancak toplam boyutu biraz korkutucu.

Büyük platformlarda Marvel’s Spider-Man 2’nin PC sürümünün ortaya çıkmaya başladığı bildiriliyor, bu da hayranlar tarafından çalışan bir yapıya derlenmiş. Oyunun çalışması için gerekli tüm bileşenleri bulabilmek için kullanıcıların terabaytlarca veriyi analiz etmeleri gerekti ve sonunda 250 GB’dan fazla ağırlığa sahip bir derleme elde ettiler.

PlayGround.ru: İndirme bağlantılarını yorumlarda paylaşmak yasaktır.

Marvel’s Spider-Man 2’nin bu kadar büyük boyutlu PC sürümü, sıkıştırma işleminden geçmeyen büyük miktarda orijinal varlık ve dokuların bu yapıya dahil olmasından kaynaklanıyor. Oyuncuların ifadesine göre, yapı genel olarak orta seviye bir bilgisayarda iyi çalışıyor, ancak şu anda yüklenmelerden kaçınmak için son derece güçlü bir işlemci ve çok hızlı bir SSD gerektiriyor.

Bu arada, Marvel’s Spider-Man 2’nin PC için resmi çıkış tarihi hala bilinmiyor. Proje bu platform için hatta henüz duyurulmadı, ancak sızıntı göz önüne alındığında, bu yakında gerçekleşebilir.