Total War: Arena Seriyi Daha Erişilebilir Hale Getiriyor – Total War: Arena İndir

Total War: Arena Seriyi Daha Erişilebilir Hale Getiriyor – Total War: Arena İndir

Total War: Arena

Total War: Arena

Creative Assembly’in ücretsiz Total War: Arena, gerçek zamanlı strateji serileri için belirgin bir çıkış noktasıdır. Diğer oyunlarından farklı olarak Arena, sadece çok oyunculuğa adanan ilk Total War oyunudur. Odak noktasını, yöntemsel solo mücadelelerden diğer oyunculara karşı daha hızlı, 10vs10 savaşlara kaydırmak.

Ama çok oyunculu odağa rağmen, Arena serinin temel odaklarını terk etmiyor. Oyun tarzını, hala tarihi ortamda, komutanlarını ve savaş meydanlarını farklı savaşlarla ayrılmış zaman aralıklarından çiziyor. Arena’da şu ana kadar üç hizip var: Roma, Yunan ve Barbar. Ama bunlar oyunda mevcut olan tek şey olmayacak; Creative Assembly, arenada büyüdükçe yeni hizipleri ve zaman dönemlerini tanıtmayı planlıyor. Projenin lider savaş tasarımcısı Elliot Lock, “Şu anda Roma dönemine odaklanıyoruz. Ama bunu daha sonra genişletmek istiyoruz.” diye açıkladı.

Zaten hayranlar Arena için yeni içeriklerin bir kısmına bir göz attılar. Geçtiğimiz yıl Creative Assembly, yeni bir komutanı oyuna tanıttı: Iceni kabilesinin kraliçesi olan Boudica. Boudica, Romalılara karşı intikam peşinde koşuyor ve tüm oyun tarzı onun vahşeti etrafında dönüyor. Lock, “İntikam, onun gibi bir şeydir, bu yüzden onu ve savaş alanındaki yeteneklerini ona işliyoruz, böylece onu oynadığınız zaman onu uyandıracaksınız” diyor. Boudica’nın fragmanını izleyebilirsiniz.

Eğer isterseniz aşağıdaki bağlantıdan Total War: Arena‘yı indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Total War: Arena İndir

Ayrıca çok oyunculuğa geçiş oyunun derinliklerinden hiçbirini feda etmedi. Arena, daha önceki Total War oyunlarından daha ulaşılabilir olsa da, savaşlar daha geleneksel, serideki oyunlardan daha canlı bir tempoda ortaya çıkarken, oyuncuların komutanlarını ve hiziplerini kişiselleştirirken göze çarpan pek çok seçenek var. Her komutanın yetenek ağacına sahip olması, her yeteneğin kendi ağacına daha fazla dallanmasıyla mümkün. Bu, oyuncuların her bir komutanı kendi oyun tarzlarına uygun şekilde ayarlayabilmelerini sağlar ve aynı komutan, oyuncuların onları nasıl yükseltmeyi seçtiğine bağlı olarak çok farklı şekilde oynayabilir.