Total War: Three Kingdoms Çin’de Geçen Tarihi Hikayesiyle Geliyor

Total War: Three Kingdoms Çin’de Geçen Tarihi Hikayesiyle Geliyor

Total War hayranları, geliştiricinin Creative Assembly’in Warhammer serisi gibi fantastik oyunlarla rekabetinden endişelenmiş olsalar da geçen sene yeni bir tarihsel oyunun geleceğine söz verdi. Stüdyo, nihayet seride bir sonraki tarih-strateji oyununu ortaya koydu ve oyuncuları 2000 yıl önce eski Çin‘e götürüyor.

Total War: Three Kingdoms 190 CE’de Çin’de kurulmuştur. Detaylar hala yetersiz ve kurulan seri formülünde hangi değişiklikleri veya eklemeleri yaptığını bilmiyoruz. Bununla birlikte, Creative Assembly ve yayıncı Sega, o zamanlar ulusun hangi durumda olduğunu belirlemeye yarayan sinematik bir duyuru fragmanı yayınladı.

”Zulümler karşısında kardeşliğe yemin eden üç kahraman, önümüzdeki duruşmalara destek veriyor … Çin’in büyük ailelerinden savaş ağaları, Dong Zhuo’nun haksız çıkar çatışmasına itiraz etmek için bir koalisyon kurarak davayı takip ediyorlar. tiran ya da kişisel hırs zaten çökmekte olan ittifaklarını parçalayıp onları üstünlüğe sürükleyecek mi? Tek bir şey kesin: Çin’in geleceği şampiyonları tarafından şekillendirilecek. “

Three Kingdoms, bu sonbaharda PC için çıkıyor. Daha fazla ayrıntı paylaşıldığında sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak: 1