Total War: Three Kingdoms Fragmanı Daha Gerçekçi ‘Records’ Modunu Sergiliyor

Total War: Three Kingdoms Fragmanı Daha Gerçekçi ‘Records’ Modunu Sergiliyor

Total War: Three Kingdoms Records

Total War: Three Kingdoms Records

Şimdiye kadar bol miktarda Total War: Three Kingdoms Romance modunu gördük. Ancak, ‘Records‘ olarak adlandırılan, mücadelenin daha gerçekçi sürümünden çok azı vardı. Kulağa esas olarak savaşlardaki kahramanların gücünü değiştiriyor gibi geliyor. Kahramanların tamamı savaşabilecek kadar yalnız savaşçı olmak yerine, savaşçıların bir parçası olarak savaşırlar. Ayrıca Romance modda olduklarından daha savunmasızlar.

Sega‘ya göre basın açıklamasında, Records modundaki savaşlar yüzde 30 daha uzun sürüyor. “Bu, birimlerin daha çabuk yorulmasına neden olur ve böylece yıprattıkları hasarı azaltarak yorulurlar. Sonuç, ne zaman enerjiye yatırım yapılacağını ve avantajın nasıl korunacağını bilerek, oyuncu seçimleri üzerinde artan bir baskı oluşturur.

Total War: Three Kingdoms yakın zamanda 23 Mayıs’a kadar ertelendi. Oyunla ilgili oalrak ise; yeniden yapılan diplomasi sistemi ve dönemin karmaşık ittifakları bir mücadelenin başlangıcında kafa karıştırıcı bir deneyim yaratabilir, ancak tamamen yenilenmiş bir diplomasi ve AI sistemi ile antik Çin’e güzel bir bakış atıyor.