Total War: Three Kingdoms Sinematik Fragman Çıktı

Total War: Three Kingdoms Sinematik Fragman Çıktı

Total War: Three Kingdoms

Total War: Three Kingdoms

Sega ve Creative Assembly, 14. yüzyılın üç krallık destanı Three Kingdoms‘tan esinlenen tarihi RTS, Total War: Three Kingdoms için ilk defa oyunun sinematik görüntülerini yayınladılar. Hikaye, Çin’i 2. ve 3. yüzyıllarda birleştirmek için savaşan savaş lordlarının ve generallerin maceralarını izliyor. Fragaman, bunlardan biri “kurnaz bir stratejik beyni” ve Üç Krallık döneminin merkezi figürü olan Cao Cao’ya odaklanıyor.

Cao Cao bir konuşmacı, aynı zamanda bir dolandırıcıdır: “Büyük konuşmalar” için yeteneği “nefes kesici kuşatma savaşları ve efsanevi düellolar” için bir yakınlık ile desteklenir. Ve ayrıca dövüşte de oldukça başarılı. Total War: Three Kingdoms‘daki tarihin “romantikleştirilmiş versiyonu”, güçlü generallerin çok sayıda düşmana tek başına sahip olma becerisine sahip olacağı anlamına gelir ve “savaşları büyük ölçüde etkiler.” Eğer biraz daha az fantastik bir şey tercih ederseniz, “daha topraklanmış, tarihsel olarak otantik” bir deneyim sunan bir Klasik Mod da mevcut olacaktır.

Belki eski oyunlarına bakınca onların arasında daha az gerçeğe yakın olanı olasa da fragman oldukça iyi görünüyor. Fragmanın yanında ne yazık ki kötü bir haber de geldi. Total War: Three Kingdoms’ın sonbaharda gelmesi bekleniyordu, ancak Sega şimdi 2019 baharına kadar çıkmayacağını söylüyor.