Total War: Three Kingdoms Yeni Yaması Ailelere ve Saraya Odaklanıyor

Total War: Three Kingdoms Yeni Yaması Ailelere ve Saraya Odaklanıyor

Total War: Three Kingdoms Yeni Yama

Total War: Three Kingdoms Yeni Yama

Bir sonraki Total War: Three Kingdoms yaması oyunu 1.1.1 sürümüne güncelleyecek ve şu anda beta biçiminde mevcut. Yama, lansmandan bu yana ortaya çıkan sorunları ele alıyor ve hayranlarının istediği güzel yaşam kalitesi özelliklerini de ekliyor.

Yeni özelliklerin ana odakları, herhangi bir hizibin soy ağacını görme yeteneğidir. Creative Assembly, aile ağacı sekmesinde, müttefikleriniz ve rakiplerinizin soylarını incelemenize izin verecek yeni UI öğeleri ekledi. Bu evlilikler düzenlerken veya casusları yönetirken kesinlikle işe yarayacaktır. Bunun istisnası, soy ağacı olmayan Yellow Turbans.

Three Kingdoms‘ta sarayınızı mutlu etmeniz gerekiyor ve bir sonraki yama ile bu daha da önemli hale gelecek. Memnuniyet seviyenizin hizip genelinde etkileri olacaktır. Genel olarak memnuniyet düzeyinin yüksek olması, daha az yolsuzluk ve daha fazla sarf malzemesi anlamına gelirken, düşük memnuniyet, daha düşük XP kazancı, daha az askeri malzeme ve daha fazla yolsuzluk anlamına gelir.

Yama ile, sadece aile üyelerinin yanı sıra, saray üyeleriniz için de evlilikler düzenleyebileceksiniz.

Creative Assembly ayrıca bir dizi hata ve istismara da hitap etti. Örneğin, “evlilik sisteminden gelir için yararlanamazsınız” ya da belirli bölgeleri satın alamaz ve hemen bir kar elde etmek için bunları çeviremezsiniz.

Yama betasına katılmak için Steam kitaplığındaki Total War: Three Kingdoms girişine sağ tıklayın ve Properties (Özellikler)’i seçin. Ardından, Beta sekmesini tıklayın ve açılır menüden Update_beta’yı seçin.