Total War: Three Kingdoms’a Mod Desteği Geldi

Total War: Three Kingdoms’a Mod Desteği Geldi

Total War: Three Kingdoms Mod Desteği

Total War: Three Kingdoms Mod Desteği

Creative Assembly’in kumandan kavgası oyunu, Total War: Three Kingdoms için modding araçları artık mevcut. Dün modlar açıldı ve şimdiden Steam Atölyesi’nde incelenecek 250 tane var.

Roma 2 ve sonrasında herhangi bir mod ile içli dışlı olduysanız araçlar tanıdık gelecektir. Bu da, eğer şimdi Total War‘ı değiştirmeye kalkarsanız, öğreticiler gibi altı yıllık kaynaklar olduğu anlamına gelir.

Yine de bazı değişiklikler yapıldı ve bunlar Creative Assembly’ye göre modları kolaylaştıracak. Görünüşe göre daha fazla veri yönlendirildi, bu yüzden geri dönen sistemler daha da canlandı. Creative Assembly, modüllerin 2D karakter sanat çalışması yapmasına olanak sağlayan kaynaklar da içeriyor.

Savaş haritaları, karakter portreleri, modeller ve animasyonlar, Lua senaryoları, karakter özellikleri ve daha fazlası modellenebilir, ancak bazı kısıtlamalar var. Kampanya savaş haritaları ve kampanya haritası hex’leri modüle edilemez, prefabrikler ve VFX dahil olmak üzere ses dosyaları, oyun kodu veya savaş varlıkları da aynı şekilde modellenemez.

Yazma sırasındaki en popüler modlar, birimlere biraz daha çeşitlilik verenlerdir. Hooveric Reskin devam eden bir çalışmadır, şu anda bayraklar, birimler ve düşük kademe birimleri yeni renkler ve doku değişimleri bulunmaktadır. Ayrıca, karakterlerin yaşlılıktan ölmesini durduran modları da bulacaksınız.

En popüler modlara buradan göz atabilirsiniz.