Toy Soldiers 2 Açıklandı!

Toy Soldiers 2 Açıklandı!

Toy Soldiers serisinin geliştirici olan Signal Studios, yeni bir oyunun geliştirildiğini doğruladı: Toy Soldiers 2: Finest Hour. Switch, PS4, Xbox One ve PC'ye gelecek olan oyunun ilk görüntüleri oyunun resmi web sitesi üzerinden yayınlandı. Orijinal oyunda olduğu gibi, web site'de de yer alan görüntülerde birbirlerine karşı savaşan oyuncaklar yer alıyor. 

Oyunun web sitesinde, “Dunkirk'te hayatta kalın, Normandiya plajlarını kuşatın, Pasifik'teki İmparatorluk Donanması ile savaşın ve gizli Nazi silahlarının korkunç cephaneliğine dikkat edin” cümleleri yer alıyor.

Toy Soldiers 2'nin ne zaman piyasaya sürüleceğine dair şu an için henüz net bir bilgi yok. Toy Soldiers 2'de de serinin önceki oyunlarında olduğu gibi düşmanlarla savaşmak için güçlerin doğrudan kontrolünü alırken birimleri hem konuşlandırabilir hem de yönlendirebileceksiniz.

Serinin ilk iki oyunu da yeniden yayınlanacak. Toy Soldiers HD ve Toy Soldiers: Cold War HD, her ikisi de Nintendo Switch için sırasıyla 2020 yılının İlkbahar ve Yaz aylarında yayınlanacak.

Toy Soldiers HD, oyunun onuncu yıldönümüne özel yeniden yayınlanacak. Görsel olarak geliştirilmiş, iyileşmiş kontroller ve tüm DLC'nin yanı sıra yeni içerik, seçenekler ve farklı görevler eklenecek. Serinin bir diğer oyunu olan Cold War HD'nin ise yeni içerikler alıp almayacağı şu an için henüz bilinmiyor.