Trail: Frontier Challenge Yakında Nintendo Switch için Çıkacak

Trail: Frontier Challenge Yakında Nintendo Switch için Çıkacak

Trail: Frontier Challenge

Trail: Frontier Challenge

Fable serisinin yaratıcısı ve “Curiosity: What’s Inside the Cube?” ü başlatan stüdyo başkanı Peter Molyneux’u hatırlayalım. Hâlâ ortalıkta ve stüdyosu 22Cans geçtiğimiz günlerde en yeni oyununun Nintendo Switch bağlantı noktasını açıkladı.

Trail: Frontier Challenge ilk olarak mobil cihazlarda piyasaya sürüldü ve geçen sene bilgisayara aktarıldı. Şimdi, 22Cans tarafından geliştirilen ilk Switch oyunu Nintendo’nun konsoluna geliyor. Kongregate yayınladığı bir basın açıklamasında, “Trail, Switch’te bizim için mükemmel bir başlangıcıdır. Aile dostudur ve kolay sökülüp tekrar takılabilir” dedi.

The Trail’de, yolculuğa çıkan bir gezgini kontrol edersiniz. Oyun, işçilik, hayatta kalma ve sınır ömrünü uzatma üzerine odaklanmaktadır. Nihai varış noktasına ulaştığınızda, bir meslek seçebilir ve bir şehrin bir parçası olarak bir ev inşa edebilirsiniz. Stili; minimalist, çokgenli sanatla da çarpıcıdır.

Trail şu an Avrupa’da Nintendo‘nun Eshop’ında bulunuyor. Switch sürümü dokunmatik kontrolleri destekliyor ve 15 dolara mal oluyor.

Kaynak: 1