TRON Coin Nedir? TRON Nasıl Alınır? Geleceği var mı?

TRON Coin Nedir? TRON Nasıl Alınır? Geleceği var mı?

TRON Nedir?

TRON Nedir?

TRON, küresel dijital eğlence endüstrisi için bir blok zinciri tabanlı açık kaynaklı bir protokoldür. TRON, çeşitli blok zincir ağlarını ve akıllı sözleşme sistemlerini desteklemekte, Bitcoin, Ethereum, EOS, Qtum ve diğer halk blok zinciri akıllı sözleşmeleri de dahil olmak üzere, geliştiricilere uygulamaları geliştirme için çok protokollü altyapı ve kullanıcıların pürüzsüz çok protokollü akıllı ağlardan yararlanmalarını sağlar. Blok zinciri yapısı ile ilgili daha fazla bilgi için “Blok Zinciri” yazımızı inceleyebilirsiniz.

TRON projesi; 9 Eylül 2017 tarihinde başlatılmıştır. TRON ağı, çevrimiçi işlemlerde kimlik ve kişisel kredi konularını çözmek için minimum maliyeti kullanabilen bir dizi mutabakat mekanizması kurmuştur. Ayrıca, geleneksel merkezi yerleşim yapısından kaçınmak için noktadan noktaya işlemler kullanır. TRON ağı, bilgi kredisinin özgünlüğünü ve uygunluğunu sağlamak için kullanıcılar ve geliştiriciler arasındaki ana rol oynayabilir. 

TRON’un geleceği parlak mı? Bitcoin’in blok işlemlerinin git giderek zorlaşmasından dolayı kendi içinde de çatallanmalar yaşamaya başlamış ve yatırımcılar da diğer altcoinlere yönelmişlerdir. Böylelikle son zamanlarda altcoinler de popüler hale gelmiştir. Bitcoin’den daha fazla değişken yapıya sahip altcoinler ile ilgili net bir şeyler söylemek mümkün değil. Ama alternatif olarak yatırım yapmak isteyenler için TRON işlemleri yapılabilir. Yine de iniş çıkış grafikleri sürekli kontrol edilmeli ve dikkatli olunmalıdır. 

TRON Nasıl Alınır?

Bir çok altcoin alım satım işlemleri ne yazık ki ülkemizdeki coin borsalarında yoktur. TRON da bunlardan biridir. TRON alım satım işlemleri için yurt dışı borsalarını kullanmanız gerekmektedir. 

Türkiye’deki coin siteleri için Coin Borsaları yazımıza bakabilirsiniz. 

TRON al-sat işlemleri için de altcoinler ile alım satım işlemlerinin nasıl yapıldığını anlatan yazımızı inceleyebilirsiniz. Linki tıklayarak yazıya ulaşabilirsiniz. “Altcoinler Nasıl Alınır“? makalemiz. 

İsterseniz “Bitcoin Nasıl Alınır?” yazımızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıca güncel Coin Fiyatları için bu websitesinden yararlanabilirsiniz.

Bitcoin Üretmek İçin Hangi Ekran Kartını Seçmeliyiz” videosuna da bakabilirsiniz.