“Turbulans” için bir başka oynayabileceğiniz karakter döneminde değişti.

“Turbulans” için bir başka oynayabileceğiniz karakter döneminde değişti.

Moskova merkezli Cyberia Nova stüdyosu, “Smuta” adlı iddialı rol yapma oyununun çıkışına doğru oyuncu topluluğuyla etkili bir şekilde etkileşimine devam ediyor. Bu iddiayı kanıtlamak için, kullanıcıların isteklerini dikkate alarak değiştirilen bir oyun sınıfı daha gösterilebilir. Geliştiriciler, Sözleşmeli karakterinin görünümünü iyileştirdi ve ona benzersiz oyun tarzını vurgulayacak başka bir silah ekledi.

“Smuta” daki güncellenmiş Sözleşmeli sürümü artık oyunun geçtiği 17. yüzyıl Rusyası’na daha iyi uyacak şekilde tasarlanmıştır. Karakterin görünümündeki önemli değişiklikler arasında tamamen farklı bir zırh seti göze çarpıyor. Artık karakter, kapalı zırh ve miğferle oynanacak ve silah deposu bir başka silahla genişleyecek: Hellebarde. Mızrak ve kılıç haricinde, Sözleşmeli Hellebarde kullanabilecek. Orijinal karakterin nasıl göründüğünü aşağıda görebilirsiniz.

Bu, “Smuta” daki ikinci oyun sınıfıdır ki değişikliklere uğramıştır. Daha önceden proje yazarları Nişancıyı aynı şekilde yeniden düzenlemişlerdir.

“Smuta”nın PC için çıkışı, 4 Nisan’da VK Play dijital mağazasında planlanmaktadır.