Türkçe: “Sonsuz bir dünya ve gerçek tarihi karakterler yok: Macera oyunu “Dünya Savaşı: Sibirya”nın yeni detayları”

Türkçe: “Sonsuz bir dünya ve gerçek tarihi karakterler yok: Macera oyunu “Dünya Savaşı: Sibirya”nın yeni detayları”

Rus oyun stüdyosu 1C Games Studios, “Siberia: Dünya Savaşı” adlı üçüncü şahıs macera oyununun resmi web sitesindeki Soru-Cevap sayfasını güncelledi. Oyun, XIX. yüzyılın sonlarında Marslıların Rusya’ya saldırısını anlatıyor.

Geliştiricilerin sorulara verdiği cevapların ilk bölümünde oyunun bazı detayları hakkında bilgi verildi. Özgür seçim, alternatif sonlar ve kahramanların doğaüstü güçlerinin olmayacağı doğrulandı, ancak oyuncuların karakterlerini geliştirebilecekleri ve romantik ilişkilere katılabileceklerini garanti ettiler.

Ayrıca, oyunun açık dünyasının olmayacağı, ancak “oldukça geniş alanlar” ve daha kamera odaklı alanların olacağı belirtildi. Hayatta kalma simülatörü tarzında bir öğretmenin olmayacağı vurgulandı.

Tam hareket özgürlüğü hakkında konuşulmasa da, oyuncular ana yoldan uzak bölgeleri keşfederek yararlı kaynakları bulabilir ve oyunun atmosferine derinleşebilirler.

Geliştiriciler diğer haberler arasında, tarihi figürlerle karşılaşmaların planlanmadığını ancak “tanınmış karakterlerle bazı benzerlikler olacağını” doğruladı. Ayrıca, oyunun en az üç zorluk seviyesine sahip olacağını ve modları desteklemeyeceğini belirttiler.

Oyunun VK Play’de yayınlanması ve halka açık testlerinin detayları hakkında ekip herhangi bir bilgi vermedi, ancak eşsiz bir atmosfer, ilginç bir hikaye, çeşitli silahlar ve gizlilik unsurları sunmayı vaat ediyor. “Siberia: Dünya Savaşı”nın duyurusu Ağustos 2023’ün sonlarında yapıldı, ancak henüz çıkış tarihi bile belirtilmedi.