Türkçe: Scorn atmosferinde korku dolu aksiyon oyunu Necrophosis duyuruldu

Türkçe:

Scorn atmosferinde korku dolu aksiyon oyunu Necrophosis duyuruldu

Dragonis Ares ve Adonis Brosteanu stüdyolarından geliştiriciler, Necrophosis adlı oyunun heyecan verici fragmanını yayınladılar. Proje, ünlü sanatçı Zdzisław Beksiński’nin sürrealist ve karanlık motiflerinden esinlenen etkileyici bir macera olarak tanımlanıyor. Oyun mekaniği ve tasarımı, son zamanlarda çıkan korku oyunu Scorn’u hatırlatıyor.

Necrophosis’un yaratıcıları, Scorn’un çıkışının kendi projelerini gerçekleştirme cesaretini verdiklerini açıkça belirtiyorlar. Geliştiricilere göre, önceden oyuncuları uzaklaştırabilecek alışılmadık çevre tasarımı nedeniyle böyle bir adıma cesaret edememişlerdi. Şimdi ise oyuncu topluluğunun Beksiński evrenindeki garip formlara ve tuhaf imgelere açık olduğunu biliyorlar.

Necrophosis, sürrealist bir evrende mistik bir macera ve bulmaca deneyimine dalmanızı davet ediyor, neredeyse kabus gibi görünen ve endişe verici formlarla dolu olan çevre, sizi büyüleyici görsel efektlerle büyüleyecek.

Oyundaki ürkütücü imgelere rağmen, Necrophosis korku türüne ait değil. Oyunda yerlerin keşfedilmesi ve bulmacaların çözülmesi mümkün olacak, ve ana özellik benzersiz bir atmosfer olacak.

Oyunun çıkışı Steam aracılığıyla PC için planlanmıştır. Gelecekte, geliştiriciler mekaniğe aşina olmak için ücretsiz bir demo çıkaracaklarının sözünü veriyorlar.