Turkish: “Joker: İkili Çılgınlık” filminin prömiyeri Ağustos ayının sonunda – Venedik Film Festivali’nde yapılacak.

Turkish: “Joker: İkili Çılgınlık” filminin prömiyeri Ağustos ayının sonunda – Venedik Film Festivali’nde yapılacak.

Deadline tarafından bildirildiği üzere, kaynaklarına dayanarak, Joker: Ailemizle İlgili Çılgınlık filminin kapalı galası, bu yıl 28 Ağustos – 7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Venedik Film Festivali sırasında yapılacak. İlk Joker filminin birincil yarışma ödülü olan Altın Aslan’ı kazandığı festivalde, filmin yapımcıları başarısını tekrarlamak istiyor gibi görünüyor.

Genellikle eleştirmenler için erken kapalı galalar, filmin yapımcılarının kalitesinden tamamen emin oldukları durumlarda gerçekleşir. Filmin galasının Ağustos’un sonunda gerçekleşecek olması, muhtemelen fragmanın ve filmle ilgili yeni detayların yakın zamanda ortaya çıkacağı anlamına gelmektedir. Filmin Arkham Asylum’da geçeceği ve hikayede Joker’in tedavi gören doktoru olarak Harleen Quinzel’in yer alacağı bilinmektedir.

Yönetmen ve senarist olarak orijinal filmde olduğu gibi Todd Phillips yer almaktadır. Filmin oyuncu kadrosunda; Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Zazie Beetz, Brendan Gleeson ve diğerleri yer alıyor. Film galası