Türkiye’nin en büyük MMO Shooter oyunlarından biri olan Pioner’ın en büyük mekanlarından birine ilk bakış.

Türkiye’nin en büyük MMO Shooter oyunlarından biri olan Pioner’ın en büyük mekanlarından birine ilk bakış.

Bu yıl yerli oyun endüstrisi, S.T.A.L.K.E.R.’ın kültüne benzer, ancak farklı oynanış hedefleri olan gerçekten kapsamlı bir son apokaliptik nişancı ile oyun severlere sevindirmeyi vaat ediyor. Pioner adlı GFA Games stüdyosunun projesi bu yıl piyasaya sürülmeyi planlıyor ve yeni bir yayında, geliştiriciler oyun dünyasının boyutlarını tanıtmak istiyorlar. Nişancı oyununun yazar ekibi, Pioner’ın en büyük yerleşimlerinden birinin haritasını ilk kez yayınladı.

Geliştiricilerin açıklamalarına göre, “Orta Dünya” haritası herkesin gözü önüne serildi. John R. R. Tolkien’in ünlü kitaplarıyla hiçbir ilgisi olmayan Tek ortak noktası dünya adının benzer olmasıdır. Bu, Pioner’ın dört büyük yerleşiminden biri olacak ve boyutları oyuncuları hoş bir şekilde şaşırtmalı.

Lokasyonun güneyinde, Cemnoyorsk şehrini bulabilirsiniz. Buldunuz mu? İşte burada. Bu arada, Cemnoyorsk’un boyutları, bizim tanıdığımız oyundaki son eklentinin Pripyat boyutlarına eşit veya onları aşıyor. İşte böyle.

— GFA Games’den bildirildi.

Rus geliştiricilerin önceki yayınında, Pioner’daki vücut fizikleri ve ekipmanları hakkında konuştular. Nişancı oyununun yayın tarihi hala bilinmiyor.