Yenilenen Tomb Raider Üçlemesinin Yeni Ekran Görüntüleri

Yenilenen Tomb Raider Üçlemesinin Yeni Ekran Görüntüleri

Ağda, orijinal Tomb Raider serisinin remastered üçlemesindeki büyük bir başarıyı tartışıyor. Oyunlarda 272 benzersiz oyun başarısı elde edebilecek ve kült oyunlardan tanıdık yerleri ziyaret edebileceksiniz. Başarılarla birlikte, Tomb Raider 1-3 Remastered’ın farklı lokasyonları sergileyen yeni ekran görüntüleri de ortaya çıktı.

Yaklaşan çıkış öncesi Tomb Raider üçlemesinin yeni görüntüleri dijital mağazalarda ortaya çıktı. Ekran görüntüleri, ilk üç oyunun tanınmış seviyelerini geliştirilmiş dokularla görmemizi sağlıyor. Tanıdık lokasyonlarla birlikte, remasterlara eklenecek orijinal oyunun gizli seviyeleri ve diğer eklemeler de gösterildi.

Tomb Raider 1-2-3 Remastered, oyuncuların Lara Croft’un orijinal maceralarını modern platformlarda yeniden deneyimlemesine olanak tanıyacak. Oyunun güncellenmiş sürümü, geliştirilmiş ekran desteği, yeniden düzenlenmiş aydınlatma, yeni dokular ve çok daha fazlasını alacak. Koleksiyonun çıkışı 14 Şubat’ta PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch platformlarında gerçekleşecek.