Turok: Dinozor Avcısı Sahaya Geri Dönüyor

Turok: Dinozor Avcısı Sahaya Geri Dönüyor

Orijinal Turok: Dinozor Avcısı, Nintendo 64 konsolunda resmen giriş yaptığından beri kabaca 22 yıl geçti. Eğer 90’ların gerçek bir çocuğuysanız, Turok’un buharlı orman dünyasında gezinirken saatlerce süren eğlenceyi hatırlıyorsunuzdur. Nintendo 64’teki Dinozor Avcısı oyunuNintendo Switch’le geri geliyor. 1997 klasiğini kaçıranlar ya da yeniden yaşamak isteyenler, 18 Mart 2019’da Nintendo Switch’in yayınlanması için hazırlıklı olun.

Nintendo Switch eShop’taki bir listeye göre, Turok, platform için başlatıldığında 20 dolara mal olacak ve oyuncuların deneyimleyecekleri yeni özelliklerle birlikte “yeni bir görsel motor” yoluyla yapılan geliştirmelere ek olarak belirli restorasyon uygulamaları da verilecek. Big N’in en yeni oyun donanımının portu Nightdive Studios tarafından yayınlanmakta ve geliştirilmektedir.

 

Turok on Switch, raptorlar, silaha takılan triceratoplar, lazer monte edilmiş T-Rex ve hatta karşı karşıya gelebilecek bazı Alien Infantry gibi karşılaşacakları bir sürü farklı dinozor düşmanı içerecek. Oyuncular, el bombası fırlatıcı, plazma nabız tüfeği, dört roket fırlatıcı ve bir atom füzyon topu da dahil olmak üzere 14 farklı yardımcı silah ile bu düşman türlerine karşı savaş yapacaklar.

“Turok geri döndü ve hiçbir dinozor güvende değil! 1997’de ilk kez piyasaya sürüldüğünde, Turok, oyuncuları keşfedilmeye hazır engin bir 3B ortamı içinde kurnazca düşmanlarla, tuzaklarla, bulmacalarla ve ölümcül silahlarla dolu bir dünyayla tanıştırdı. ” “Artık klasik oyun, yeni bir görsel motor ve dişlerinizi sıkacağınız heyecan verici yeni özelliklerle restore edildi ve geliştirildi!”

 

Yeterince eğlenceli, resmi sayfada ayrıca “tamamen 3 boyutlu sanal dünya” ve “değişken saldırganlık profilleri her düşmanı benzersiz şekilde davranmasını sağlıyor” gibi oyunun orijinal kutusundaki tuhaf bilgilerin bir kısmını da içeriyor.

Özelliklerin tamamı şu şekilde belirtilmiş:

  • Tamamen 3 Boyutlu Sanal Dünya
  • Silahlarınızı bağımsız olarak yukarı ve aşağıya bakma ve yönlendirme kabiliyetine sahip, tamamen 3B dünyadaki herhangi bir yöne doğru koşun, zıplayın, tırmanın.
  • Ferocity İçin Programlanan Akıllı Düşmanlar
  • Değişken saldırganlık profilleri, her düşmanın benzersiz davranmasını sağlar.
  • 14 Yüksek Teknoloji Canavar Silahları
  • El bombası fırlatıcısından Plazma Darbeli Tüfek ve Yabancı Silah, Dört Roket Fırlatıcısına ve tüm silahların anası olan Atomik Füzyon Topu!
  • Parçacık Teknolojisine Sahip Gelişmiş Etkileşimli Arka Planlar
  • Örümcek ağları sallanır. Kabarcıklar suyun yüzeyinde halkalar oluşturur. Mermiler seker. Ağaçlar alevler içinde patlar ve yere düşer. Şelaleler köpükle kaynatılır.
  • Biyonik Olarak Tasarlanmış Dinozorlar
  • Keskin dişli Raptors. Topçu-paketleme Triceratops. Uzaylı Piyade ve Lazer Güdümlü T-Rex. Kafa izleme teknolojisi ile her hareketinizi takip edin.

“Değişken saldırganlık profilleri” gibi bir şey gerçek olamayacak kadar iyi geliyorsa, biraz sakinleyin, çünküTurok’un sağladığı şey tam olarak bu.

Eğer N64 atıcılarının görkemli günlerini yeniden yaşamak istiyorsan, Turok: Dinozor Avcısı, 18 Mart 2019’da Nintendo Switch’te!