Ubisoft, Assassin's Creed: Valhalla'nın Resmi Fragmanını Yayınladı

Ubisoft, Assassin's Creed: Valhalla'nın Resmi Fragmanını Yayınladı

     Ubisoft, geçtiğimiz günlerde yaptığı Twitch yayının ardından Assassin's Creed serisinin yeni oyunu olan Assassin's Creed: Valhalla'yı oyunseverlere duyurmuştu. Vikinglerin döneminde geçecek olan oyunun resmi fragmanının bugün yayınlacağı açıklanmıştı.

      Ubisoft tarafından belirtilen tarih geldi ve merakla beklenen Assassin's Creed: Valhalla'nın resmi fragmanı oyunseverlerin beğenisine sunuldu. 2020 yılının Ekim veya Kasım aylarında piyasaya sürülmesi beklenen oyun ilk aşamada Epic Games Store ve UPLAY üzerinden satışa çıkartılacak.

Assassin's Creed: Valhalla'nın Resmi Fragmanı:

     Oyunun en dikkat çeken detaylarından birisi ise Viking Çağı'nda geçecek olması. Oyuncular, Kadimlerin Düzeni ve Saklı olanların nasıl Suikast Kardeşliği yaptığı ve Tapınak Şövalyeleri Düzeni durumuna geldiğini görecek. Eivor isimli bir Vikin savaşçısının hikayesine ortak olacak olan oyuncular, İngiltere'de yer alan krallıkta nefes kesen mücadelelere katılacaklar.

       Ayrıca oyuncular, diledikleri gibi kadın veya erkek Eivor'u seçebilecekler ve bu karakter üzerinde çeşitli özelleştirmeler yapabilecekler. Oyunda bulunan savaş kararları, siyasi ittifaklar ve diyalog tercihleri ise oyuncuların kararına sunulacak ve sonrasında oyunun hikayesinin gidişatı değişebilecek. 

     Gün içerisinde Ubisoft tarafından yayınlanan resmi görselde, iki farklı sahnenin tam ortasında duran ve elinde kesinliğiyle parıldayan bir balta bulunuyor. Baltanın üzerinde ise oyunda bulunan Suikastçılar Kardeşliği'nin sembolü bulunuyor. Oyunla ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.