Ubisoft Sınırlı Bir Süre için For Honor Oyununu Ücretsiz Sunuyor

Ubisoft Sınırlı Bir Süre için For Honor Oyununu Ücretsiz Sunuyor

For Honor Ücretsiz

For Honor Ücretsiz

Ubisoft‘un tarihi dövüş oyunu For Honor, PC’de bir kez daha ücretsiz. Bu sefer almak için Uplay‘a ihtiyacınız olacak. Teklif yalnızca 28 Ağustos’a kadar geçerlidir, bu yüzden hala almadıysanız hızlı davranın.

İlk önce bir Uplay hesabına ihtiyacınız var. Kaydolduktan sonra yapmanız gereken tek şey Ubisoft Mağazası web sitesine gidip “Get It For Free (Ücretsiz Alın)” düğmesini tıklamak. Sizden Uplay’ü başlatmanızı veya indirmenizi ister ve başlatıcı açıldığında, For Honor hesabınıza geçer.

For Honor şu anda 3. Yılında. Black Prior ve Hitokiri sınıflarını yayınladı. Yıl sonuna kadar iki tane daha yayınlanacak. Ubisoft, düzenli etkinlikler, yeni öğeler ve daha fazlasıyla For Honor’u destekliyor.

Marching Fire genişlemesi geçen yıl yayınlandı. Knights, Samurai ve Vikings ile başlatılan oyuna dördüncü olarak, Çin Wu Lin hizipini ekledi. Wu Lin hizipi dört sınıftan oluşuyor: Dao koruyucu bıçak Tiandi, Guando ağır Jiang Jun, kılıçla donanmış kancalı Nuxia ve hareketli kurmay Shaolin.

Wu Lin’den önce Ubisoft, Knights, Samurai ve Vikings’e yeni sınıflar ekleyerek yayınlandıktan sonraki ilk yılını geçirdi. Bunlar Shinobi, Centurion, Gladiator ve daha fazlasını içeriyordu.

Oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ücretsiz indirebilirsiniz.

For Honor İndir