Ubisoft yetkilisi, 2024 yılında Assassin’s Creed Red’in çıkışını doğrulamış gibi görünüyor.

Ubisoft yetkilisi, 2024 yılında Assassin’s Creed Red’in çıkışını doğrulamış gibi görünüyor.

Assassin’s Creed Red – Ubisoft için büyük bir yayın. Şirket, on yıldan fazla süredir Japonya ayarında bir oyunun çıkışını erteledikten ve oyunculara bu bölgede gezinme zevkini defalarca reddettikten sonra, yayıncı sonunda planlananı gerçekleştirmeyi planlıyor.

Güncellenmiş motor, rol yapma mekaniğinin zaferle dönüşü ve çok sayıda oynanabilir karakter – sızıntılar bu projenin etrafında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Ayrıca, Ubisoft’un temsilcisi, oyunun 2024 yılında piyasaya sürüleceği konusunda resmen onayladı gibi görünüyor.

Twitter’da fark edildiği üzere, Ubisoft’un Japonya ve Kore Genel Müdürü kısa bir süre önce LinkedIn’de yazdı ve Ubisoft Japan’ın 30. yıl dönümünü kutladığını belirtti.

Üç on yılın çalışmalarını düşünürken, bu yıldönümünün tüm inanılmaz anılarını hatırladı. Bunlar arasında Rainbow Six Siege için cosplay fotoğraf albümü ve en büyük Famitsu dergisinde görünme gibi şeyler bulunuyor.

Bununla birlikte, Ubisoft’un 2024 yılında Assassin’s Creed Red dahil olmak üzere daha birçok ilginç şeyi olduğunu doğruladı.

Yıl daha iyi olamazdı: yıldönümü ve Assassin’s Creed Red yaklaşıyor.

Genel Müdürün açıklaması kendisi için konuşuyor ve Assassin’s Creed Red’in bu muhteşem yılın bir parçası olacağını daha da doğruluyor.

2024 yılında piyasaya sürüleceği yönündeki ek kanıt, 2023 yılında diğer Ubisoft çalışanları tarafından yapılan benzer mesajlarla da destekleniyor. Dahası, içerik oluşturuculardan biri bu yılın Kasım ayında yayınlanacağını işaret etti.

Star Wars Outlaws, The Rogue Prince of Persia ve Assassin’s Creed’in Japon bölümü arasında, geliştiricilerin 2024 yılında sunacakları gibi görünüyor.

Skull and Bones’un kötü karşılanmasından sonra, bu projelerin başarısına çok şey bağlı.