Ubisoft’tan Ön Siparişe Ücretsiz Oyun Fırsatı

Ubisoft’tan Ön Siparişe Ücretsiz Oyun Fırsatı

Ubisoft, The Division 2 için ön sipariş verenlere Watch Dogs 2, Ghost Recon: Wildlands and Far Cry Primal oyunlarından seçeceğiniz herhangi birini hediye edecek. Bu oyunlara sahip olanlar ise belirsiz, farklı bir hediye alacaklar.

Ubisoft’un The Division 2 ön sipariş için bedava oyun teklifi, 14 Mart 2019 tarihine kadar geçerli olacak. Bu, oyuncuların oyunu açık beta sürecinde gözden geçirip yahut yayınları takip edip karar verebilmesi için oldukça uzun bir zaman. Yani The Division 2’nin için, paranızı oyuna yatırmak isteyip istemediğiniz konusunda doğru bir seçim yapmak için iyi bir fırsatınız olacak.

The Division 2’nin açık beta sürümü 01 – 04 Mart 2019 tarihleri arasında geçerli olacak. Paranızı harcamadan önce, ilk önce açık beta sırasında oyunu denemenizi ve sonra karar vermenizi tavsiye ederiz.

The Division 2’yi ön sipariş edenler, yukarıda belirtilen üç oyundan birini ücretsiz olarak kullanma şansına sahip olacaklar. Her oyunun kendine has bir çekiciliği olmasına rağmen, Ghost Recon: Wildlands bunların arasında bir adım öne çıkıyor ve muhtemelen en çok talep edilen oyun olacak.

Eğer bir Ubisoft hayranıysanız ve halihazırda üç oyunun tümüne de sahipseniz ve The Division 2’yi ön sipariş ettiyseniz, eli boş bırakılmayacaksınız. Bu kişiler “özel bir hediye” alacak ve aynı zamanda The Division 2’nin açılışında bu konuda bilgilendirilecekler.

Ubisoft herşeyi bunu düşünmüş ve hiçbir açık bırakmamış gibi görünüyor, bu yüzden ön sipariş ettiğiniz oyunu hesabınızdan çıkartacağınız taktirde ücretsiz oyundan da olacağınızı belirtmek isteriz.

Oyuncular, The Division 2 başlatılıncaya yani 15 Mart 2019 tarihine kadar bu haklardan hiçbirini alamayacaklar ve bu tarihten sonra ödeme yapmak için yaklaşık iki haftaları olacak. Ödeme penceresi 31 Mart 2019’da kapanacak. Bu tarihi geciktirmeseniz iyi edersiniz.

The Division 2’nin açık betasıyla ilgili diğer detayları makalemizden okuyabilir, sistem gereksinimlerine de bu linkten erişebilirsiniz.