Ultra Sun ve Moon için Yeni Ücretsiz Pokemon Mevcut

Ultra Sun ve Moon için Yeni Ücretsiz Pokemon Mevcut

Yeni Ücretsiz Pokemonlar

Yeni Ücretsiz Pokemonlar

Pokemon Sword ve Shield yolda olabilir, ama Pokemon Company, serinin en yeni 3DS oyunları olan Ultra Sun ve Ultra Moon için ücretsiz dağıtmaktan vazgeçmiyor. Pokemon Bank aboneliğine sahip olan oyuncular şimdi yedinci nesil oyunlarda iki ücretsiz Pokemon alabilirler ve bunlar normalde yakalayabildiklerinden biraz farklıdır.

Sınırlı bir süre için Pokemon Bank’a giriş yaparak ücretsiz bir Oranguru ve Passimian alabileceksiniz. Bu özel Pokemon’u özel yapan şey, normalde oyunlarda elde edilemeyen Gizli Yetenekleri ile birlikte gelmeleridir. Passimian’nın Defiant yeteneği varken, Oranguru ise Symbiosis yeteneğine sahiptir.

Oranguru ve Passimian’ı Ultra oyunlardan birinde veya orijinal Sun ve Moon versiyonlarında alabilirsiniz. Bunları indirmek için, seçtiğiniz oyununuzu 3DS’ye eklemeniz ve Pokemon Bank uygulamasına erişmeniz gerekir. Hediyelerin mevcut olduğuna dair bir bildirim gördükten sonra, oyunu açmanız ve ardından herhangi bir Pokemon Center’da bekleyen teslimatçıdan Pokemonu almanız gerekir. Bu dağılımın ne kadar süreceği belli değil, bu yüzden hızlı davranmalısınız.

Pokemon Bank, Pokemon’u tüm serilerin altıncı ve yedinci nesil 3DS Pokemon oyunları arasında kolayca saklamanızı ve taşımanızı sağlayan ücretli bir bulut hizmetidir. Abonelik ücreti yıllık 5 $/4.49 £ fiyatına mal olur. Ek bir bonus olarak, Pokemon Company düzenli olarak ücretsiz Pokemon’u abonelere dağıtır; örneğin, geçen yıl üç Alola başlangıcının hepsini Gizli Yetenekleriyle birlikte vermişti.