ÜNLÜ OYUN DAĞITIM PLATFORMU REKORA KOŞUYOR!

ÜNLÜ OYUN DAĞITIM PLATFORMU REKORA KOŞUYOR!

Valve Corporation tarafından tasarlanan, çok oyunculu bir oyun iletişim platformu olan Steam, Multiplayer ve Co-op oyunları bünyesinde barındıran bir oyun sağlayıcısıdır. Steam, oyunların dünya geneline internet üzerinden yayılmasını amaç edinmiştir. Oyun, oyun ile alakalı uygulamaların satışı, birçok eklentiler gibi birçok oyun ile alakalı şeylerin satışı da Steam üzerinden olmaktadır. Steam cüzdan kodu aracılığı ile oyun içinde alışveriş yapılmaktadır.

Oyun şirketleri korsan satışı durdurmak ve daha fazla oyuncu sayısına ulaşabilmek için oyunlarını Steam üzerinden pazarlayarak popülerliğini arttırmaktadır. Steam’in 2003 yılında hayata geçmesi ile oyun dağıtım ve oyun tasarım şirketleri oyunculara ulaşabilmeyi başarmıştır

Her Geçen Gün Kullanıcı Sayısı Artıyor

Mobil ve bilgisayar aracılığı ile oynanan çevrimiçi oyunlar popülerlik kazandıkça daha da önde çıkan uygulamalardan biri haline gelen Steam, her gün bünyesine yeni kullanıcıları da ekleyerek devam ediyor. Son açıklanan verilere göre Steam, her ay ailesine 1.5 milyon yeni kullanıcıyı dahil ediyor.

Valve görevlisi Tom Giardino, Casual Connect konferansında şunları söyledi: ‘’Ocak 2016 ayı itibariyle Steam’den ilk kez alışveriş yapan kullanıcı sayısı tam 27 milyon artış gösterdi ve Steam her gün ortalama olarak eş zamanlı olarak değerlendirildiğinde 14 milyon kullanıcıya hizmet veriyor. 2 yıl önce 8.5 milyon olan kullanıcı sayısı bu gün çok büyük rakamlara ulaşmış durumda. Başarı yolunda ciddi adımlar atıldı.’’

Steam Cüzdan Kodu Satışında Uygun Fiyatlar;

Steam cüzdan kodu satışında oyun epin satış platformları fiyat rekabetine devam ediyor. Aralarından en güvenilir olan gamesatis.com üzerinden steam cüzdan kodu kolayca satın alabilirsiniz. Rakipsiz fiyatlarını merak eden kullanıcılarımız için linki şöyle bırakalım.

Gün içerisinde toplamda 33 milyon kullanıcıyı gören Steam, her geçen ay kullanıcı miktarını arttırıyor. Giardino, kullanıcı sayısının yaklaşık 67 milyon civarına geldiğini ve rakibi Xbox Live’ın kullanıcı sayısından çok daha fazla olduğunu özellikle belirtti.

Steam’den Alışveriş Yapmak Çok Kolay

Birçok kullanıcının tercih ettiği gamesatis.com , ‘’ Steam cüzdan kodu nerede satılır ? ‘’ sorunuzun cevabı olacaktır. Steam cüzdan kodu al işleminden yararlanmak için öncelikle gamesatis.com adresini ziyaret etmeli, sonrasında ‘’Steam Cüzdan Kodları’’ kısmına girerek seçtiğiniz cüzdan kodunu seçip ‘’ Steam Cüzdan Kodu Satın Al ’’ butonuna tıklayarak güvenli ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz.