Ballistic Moon geliştiricileri, PS5 ve PC için Until Dawn’ın yeniden yapımı için 1.08 güncellemesinin çıktığını duyurdu. Bu güncelleme, shaderlerin derlenmesi ve bazı başarımlar dahil olmak üzere çeşitli düzeltmeler ve iyileştirmeler getiriyor.
Yama notları:
– TAA’nın, FSR etkinleştirildiğinde etkinleştirilmesi devre dışı bırakıldı
– Oyuncu seçim yüzdesinin telemetrisi artık tüm platformlarda doğru bir şekilde takip ediliyor
– “Hareket etme” girişleri artık tuş bağlamalarını doğru bir şekilde göz önünde bulunduruyor (örneğin, AZERTY klavyeleri)
– It’s Shining başarısı/trofesi, bölüm seçiminden etkileşimleri toplayarak artık açılabilir
– Symphony of Horrors başarısı, bazı durumlarda erken aşamada daha açılmayacak şekilde düzeltildi
– Mike’ın 9. Bölüm’de Sanatoryum’dayken yaşadığı takılmalar giderildi
– Yanlış bilgi gösteren kelebek efektleri düzeltildi
– Josh’un karakter ekranı artık 10. Bölüm’de görüntüleniyor
– Shader derleme süreci değiştirildi. Şimdi, başlangıç derleme ekranı daha kısa ve bir kısmı menüde gerçekleşiyor. Derleme sırasında oyunu başlatmaya çalışırsanız, bir uyarı ekranı göreceksiniz (Eski sisteme dönmek için, Steam Launcher üzerinden -legacypso komutu ile oyunu başlatabilirsiniz)
– Hareket ipucu, 6. Bölüm’de bir geyiğe yaklaşılırken artık görünüyor
– Carnival of Solitude başarısı artık Steam Deck’te kilidini açmak için jiroskop özelliğini gerektirmiyor