Urgot ct, Urgot Counter, Urgot Counterları – Urgot’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Urgot ct, Urgot Counter, Urgot Counterları – Urgot’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Urgot Counter

Urgot Counter

Urgot counter (Urgot ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Urgot Dehşet Makinesi; Bir zamanlar güçlü bir Noxus’lu cellat olan Urgot, uğruna pek çok insanı öldürdüğü imparatorluk tarafından ihanete uğradı. Demir zincirlerine bağlı olarak, Zaun’un derinliklerinde bulunan bir hapishane olan Dehliz’e atıldığında gücün gerçek anlamını öğrenmek zorunda kaldı. Şehrin her tarafına kaos getiren bir felakete anında madenden kaçan Urgot, şimdi suçlu yeraltı dünyasına korkutucu gölgesini yayıyor. Kurbanlarını bir zamanlar kendisini köleleştiren zincirler üzerine yükselterek, yeni evini değersiz hale getirerek, onu bir acı kuyusuna çeviriyor.

Öncelikle LoL karakteri Urgot’un yeteneklerini hatırlayalım.

Urgot Yetenekler

Dehşet Saçar
Urgot’un temel saldırıları ve İmha yeteneği periyodik olarak bacaklarındaki alev patlamalarını saçarak fiziksel hasar vermesini sağlar.

Çürüten Bomba
Patlamada yakalanan fiziksel hasarı ve düşmanları yavaşlatarak hedef noktasına bomba fırlatır.

İmha
Urgot kendini koruyor, silahını yakındaki düşmanlara boşaltırken kendini yavaşlatıyor. Urgot, yakın zamanda diğer yeteneklerine maruz kalan düşman şampiyonlara öncelik verir ve Dehşet Saçar’ı tetikler.

Horgörü
Urgot, bir yöne hareket ederek şampiyon olmayan düşmanları ezer. Eğer bir düşman şampiyonu yakalarsa, durup onları yolundan uzağa atar.

Ölümden Beter
Urgot, ilk düşman şampiyona isabet eden bir kimyasal delgi atar. Eğer şampiyon bir sağlık sınırının altına düşerse, Urgot onun zayıf olduğu kararını verir ve onu infaz edebilir.

Urgot Counterlar’ına (Urgot ct) bir göz atalım.
Urgot ct, Urgot Counter, Urgot Counterları:

Urgot’a Karşı İyi Olan Rakipler

Urgot'a Karşı İyi Olan Rakipler

Urgot’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Urgot'a Karşı Kötü Olan Rakipler