Ürpertici Mother! Genişletilmiş Yeni Görünümdeki Sahnelere Bakın

Ürpertici Mother! Genişletilmiş Yeni Görünümdeki Sahnelere Bakın

Paramount Pictures, yazar ve yönetmen Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, Black Swan) ‘nin en son uzun metrajlı Mother! filmine yeni bir bakışla birçok ürpertici çekimler ekledi. Filmde; Oscar Ödüllü Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook, American Hustle) ve Javier Bardem (No Country for Old Men, Skyfall) rol alıyor. 

anne! (mother!) filmi (resmi başlığın bir parçası olarak küçük bir “m” ve bir ünlem işareti bulunan), davetsiz misafirler evlerine geldiğinde ilişkileri test edilen ve sakin varlıkları bozulan bir çift üzerinde duruyor. 

The Rosemary’nin bebek vari korku gerilim filmi, Venedik Film Festivali‘nden başlayarak bu zamana kadar pozitif ve karışık eleştiriler aldı. Yeni sahnelerin yer aldığı fragmana göz atabilirsiniz. 

Etkileyici mother! filminde ayrıca; Michelle Pfeiffer (What Lies Beneath, Dark Shadows), Ed Harris (Snowpiercer, A Beautiful Mind) ve Domhnall Gleeson (Ex Machina, Star Wars: The Force Awakens) ile onun kardeşi Brian Gleeson (Snow White and the Huntsman, Assassin’s Creed) yer alıyor. 

Darren Aronofsky yazıp yönetiyor; mother! (anne!) 15 Eylül’de sinemalarda. 

Mother! Fragman

Korku Filmi Mother!

Korku Filmi Mother!

Mother!

Mother!

Mother

Mother

Anne!

Anne!

Anne

Anne