Valheim için Yeni Güncelleme Çıktı: Minimap, Zindan Üretimi ve Portallar Düzeltildi

Valheim için Yeni Güncelleme Çıktı: Minimap, Zindan Üretimi ve Portallar Düzeltildi

Iron Gate şirketi, hala oyuncular tarafından sevilen Viking temalı hayatta kalma oyunu Valheim için büyük bir güncelleme yayınladı. 0.217.46 güncellemesi mini harita, zindan ve portal oluşturma gibi önemli değişiklikler getiriyor.

0.217.46 yamasının indirilmesi ve yüklenmesi, oyunun çeşitli yönlerini – oynanıştan içeriğe ve arayüze kadar – geliştirmesi bekleniyor, bu nedenle Valheim hayranları için oldukça önemli bir güncelleme.

Güncelleme mini haritayı düzeltiyor, bazı yazılarda görünen titremeyi ortadan kaldırıyor. Ayrıca, zindanların küçük olmasına ve sistem tarafından oluşturulduğunda düşük değerli eşyalar içermesine neden olan bir sorunu da düzeltiyor. Ayrıca, daha önce yıkılmış olmalarına rağmen aktif ve bağlı kalan portal sorununu da gideriyor.

Xbox sürümüne gelince, yama uyku modunda konsol ile oyunun askıya alınması durumunda oluşabilecek donmaları düzeltiyor, oyunun ana ekrana geri dönmemesine neden olan bir sorunu gideriyor ve sunucu tarayıcısındaki arkadaşlar bölümünün görüntülenmesini de düzeltiyor.