Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 İlk Oynanabilir Sınıfları Açıkladı

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 İlk Oynanabilir Sınıfları Açıkladı

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Paradox Interactive, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 hakkında daha fazla bilgi paylaştı. Yayıncı, oyunun çeşitli klanlarından biri olan Thinblood‘lar hakkında yeni bir haber verdi ve Thinblood’lar arasında seçim yapabilecekleri çeşitli karakter sınıflarını ayrıntılı olarak açıkladı.

Paradox’a göre Thinbloods, “Karanlığın Dünyasında hayatta kalmak için sürekli bir mücadele ile karşı karşıya olan yeni ve daha zayıf bir vampir türü.” Bu durum sayesinde, Thinblood’lar çoğu zaman tam kanlı Kindred tarafından ayrımcılığa uğruyor; Paradox, “ikinci sınıf vatandaş” olarak muamele gördüklerini ve Seattle’daki vampir liderlerinin şaşırtıcı bir şekilde hoşgörülü olmalarına rağmen, diğer Kindred’lerle aynı sosyal ve yasal duruşlara sahip olmadıklarını söylüyor.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Fragmanı

Oyunun başında oyuncular, savaş yeteneklerini ve diğer özelliklerini belirleyecek olan Thinblood’ları için üç farklı “disiplin” arasından seçim yapabilecekler. Paradox, bu sınıfların Vampire: The Masquerade kalem ve kağıt RPG’sinden uyarlandığını söyledi. Chiropteran disiplini, “vampirin yarasalara güçlü yakınlığını çağrıştırıyor” ve oyuncuların sürüleri toplamasına ve havada hareket etmesine izin verir; Mentalism telekinetik yetenekleri ile oyuncuları onların yerine koyar; Nebulation, Thinbloods’a sis üzerinde emir verir.

Her disiplin, oyuncuların oyun boyunca ilerledikçe kademeli olarak öğrenebilecekleri çeşitli yeteneklerle birlikte gelir. Örneğin, Mentalism disiplinini seçenler, telekinetik olarak nesneleri çekmeye başlayacaklar, aynı zamanda NPC’lerin havada nasıl kalacağını öğrenebilecekler. Her disiplin ve yetenekleri hakkında daha fazla bilgiyi Bloodlines 2 web sitesinde buradan okuyabilirsiniz.

Paradox, oyunun diğer klanları hakkında “önümüzdeki haftalarda” detayları bildireceğini söyledi. Vampire: Masquerade – Bloodlines 2, PS4, Xbox One ve PC için geliştirilmekte. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı, ancak oyunun 2020 yılında yayınlanması bekleniyor.