Vampire: The Masquerade – Bloodlines Sistem Gereksinimleri

Vampire: The Masquerade – Bloodlines Sistem Gereksinimleri

Vampire: The Masquerade – Bloodlines

Vampire: The Masquerade – Bloodlines

Vampire: The Masquerade – Bloodlines, Troika Games tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows için Activision tarafından piyasaya sürülen, 2004 yapımı bir rol yapma oyunu video oyunudur. Oyun White Wolf’un rol yapma oyunu Vampire: The Masquerade‘e dayanıyor. Öldürülen ve daha sonra vampir olarak canlanan bir erkek veya kadın karakteri izliyor. Oyun, tüm vampirlerin sonunu müjdeleyen yakın zamanda keşfedilen bir kalıntıyı ortaya çıkarmak için, 21. yüzyılın Los Angeles yolculuğunu tasvir ediyor.

Oyuncu karakterlerini çeşitli vampir klanlarından birine atar; her biri benzersiz güçlerle savaş ve diyalog yeteneklerini kişiselleştirir. Şiddetli ve şiddetsiz yöntemleri kullanarak Bloodlines ile ilerlenir. Klan seçimi, oyun dünyasında oyuncunun algılanış biçimini ve hangi güç ve yetenekleri bulundurduğunu etkiler; bu, keşfin farklı yollarını ve diğer karakterlerle etkileşim kurma veya başka karakterleri manipüle etme yöntemleri açar. Oyuncu mevcut hublar arasında serbestçe dolaşarak birincil hikayelerden uzaktaki yan görevleri tamamlayabiliyor: Santa Monica, Hollywood, Los Angeles şehir merkezi ve Çin Mahallesi.

Bloodlines, opsiyonel olarak birinci veya üçüncü kişi perspektifinden sunulan bir aksiyon rol yapma oyundur. Oyuncu, yedi vampir klanından birini seçebilir: güçlü Brujah, çökmüş Toreador, deli Malkavian, aristokrat Ventrue, canavarca deforme olmuş Nosferatu, kan büyüsüne sahip Tremere ya da hayvanî Gangrel.

Oyuncu, üç alanda derecelendirmelerini artırmak için kazanılan puanları harcayarak karakterlerini oluşturur. Nitelikler ve Yetenekler için harcanan puan, bir oyuncunun ateşli silahlar kullanma, kavga etme ve hackleme gibi görevleri yerine getirirken başarısı veya etkinliğini belirlemek için bir araya getirilir; örneğin, oyuncunun ne kadar doğru veya ne kadar ateş edebileceğini veya bir bilgisayarı hackleyebileceğini belirlemek.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP
 – İşlemci: 1.2 GHz Athlon veya 1.2 GHz Pentium III ya da daha iyisi
 – Bellek: 384 MB RAM (512 MB RAM önerilir)
 – Ekran Kartı: 64 MB Ekran Kartı
 – DirectX: DirectX® 9.0c
 – Depolama: 5 GB
 – Ses Kartı: 16bit Ses Kartı DirectX® 9.0 uyumlu